ΟικονομίαΑρχείο

Φουλάρει το Ναύπλιο για τις απόκριες

Αγγίζει το 100% η πληρότητα στα καταλύματα του Ναυπλίου για το τριήμερο της αποκριάς, με τον κόσμο να σπεύδει για να απολαύσει το μοναδικό Βενετσιάνικο Καρναβάλι που θα πραγματοποιηθεί φέτος, καθώς αυτό της Βενετίας ακυρώθηκε.

Ήδη η πληρότητα που υπάρχει στο Ναύπλιο, οδηγεί αρκετούς επισκέπτες στην επιλογή κοντινών προορισμών όπως το Τολό, η Νέα Κίος και το Άργος.

Σίγουρα αποτελεί μια ανάσα για τους ξενοδόχους μετά από μια μακρά περίοδο τουριστικής… ξηρασίας.

Από την άλλη επαγγελματίες του τουρισμού εκφράζουν κάποιους φόβους για ακυρώσεις λόγω κορωνοϊού. Ακόμα όμως και σε αυτή την περίπτωση είναι αισιόδοξοι πως οι θέσεις αυτές θα καλυφθούν από νέους υποψήφιους πελάτες.

Η ζήτηση είναι ήδη αυξημένη σε σημείο να μην υπάρχει πλέον προσφορά, όπως προείπαμε, με τις προβλέψεις για το τριήμερο της αποκριάς να είναι πολύ καλές.

Σε ότι αφορά τις κρατήσεις για την High Season, τους θερινούς μήνες, εκφράζεται η πεποίθηση ότι θα κινηθεί τουλάχιστον στα ιδια επίπεδα με πέρσι. Ήδη έχουν γίνει αρκετές κρατήσεις για το 2020, ενώ δεν λείπουν και εκείνες οι περιπτώσεις που κάποιοι έχουν ήδη προνοήσει ακόμα και για το 2021.