ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Στοίχημα Κωστούρου και για το 5ο Δημοτικό

Στην αναζήτηση οικοπέδου που θα αγοραστεί με σκοπό την κατασκευή νέου σχολείου βρίσκεται ο Δήμος Ναυπλιέων. Αυτό υποσχέθηκε στην χθεσινή Γενική Συνέλευση των γονέων του 5ου Δημοτικού Ναυπλίου, το οποίο συστεγάζεται επί σειρά ετών με το 2ο Δημοτικό.

Όπως δηλώνει ο δήμαρχος Ναυπλιέων: «Το θέμα του πέμπτου δημοτικού το γνωρίζουμε όλοι και των προβλημάτων τα οποία έχει. Ενημέρωσα τους γονείς σχετικά με τις ενέργειες που γίνονται για την αγορά οικοπέδου όσο και για τα αιτήματα προς τα υπουργεία για την παραχώρηση επίσης οικοπέδων που θα μπορούν να είναι χώροι εκπαίδευσης».

«Επίσης με την πρόεδρο των σχολικών επιτροπών κυρία Μαρία Ράλλη αναφερθήκαμε στην καθημερινότητα αλλά και στην επικοινωνία που υπάρχει ανάμεσα στο Δήμο, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και τους συλλόγους των διδασκόντων», συμπληρώνει ο δήμαρχος.

Καταλήγοντας ο κ. Κωστούρος επισημαίνει: «Έγινε κατανοητό ότι το κτιριακό θέμα του πέμπτου δημοτικού είναι προτεραιότητα και έτσι αντιμετωπίζεται από τη δημοτική αρχή. Είναι ένα στοίχημα το οποίο πρέπει να κερδηθεί».