Site icon Αρχείο anagnostis.org

Ποιοι γνωμοδοτούν για τις παραλίες της Αργολίδας και της Αρκαδίας

Καραθώνα

Με απόφαση του Λιμενάρχη Ναυπλίου Παναγιώτη Κοντού συγκροτήθηκε γνωμοδοτική επιτροπή χαρακτηρισμού παραλιών της Αργολίδας και της Αρκαδίας.

Το έργο της επιτροπής είναι: 

1.) Να γνωματεύσει περί του χαρακτηρισμού των παραλιών ως πολυσύχναστων ή μη, καθώς και την τοποθέτηση σε αυτές του απαιτούμενου αριθμού ναυαγοσωστών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις του ΠΔ 31/2018 (ΦΕΚ 61 Α’ /18). 

2.) Να καθορίσει τα όρια των κατοικημένων περιοχών κατά τις διατάξεις της παραγράφου 2 (η) του άρθρου 9 του υπ. Αρίθ. 20 Γενικού Κανονισμού Λιμένα(ΦΕΚ 444 Β’/99) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. 

3.) Να εξετάσει κατατιθέμενες στην Υπηρεσία αιτήσεις για χορήγηση άδειας εκμίσθωσης Θαλασσίων μέσων αναψυχής, τροποποιήσεις υπαρχόντων αδειών εκμίσθωσης, οριοθέτηση διαύλων, τοποθέτηση πλωτών εξέδρων, ναυδέτων, που θα χρησιμοποιηθούν στα σημεία εκκίνησης μηχανοκίνητων Ο.Μ.Α., καθώς και εξέταση κάθε άλλου αιτήματος σχετικά με τις διατάξεις του υπ’αρίθ. 20 Γ.Κ.Λ. 

Η επιτροπή αποτελείται από τους:

Η ανωτέρω επιτροπή αποφασίζει κατά πλειοψηφία και η κρίση της θα καταγράφεται σε ειδικό πρακτικό που Θα συντάσσεται προς τούτο.

Exit mobile version