ΚοινωνίαΑρχείο

Ετοιμάζει βαλίτσες για Διδυμότειχο ο Καμπόσος. Προμήθειες από το Άργος

Δίπλα στους στρατιώτες και τους αστυνομικούς που αγωνίζονται για να προστατέψουν τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά σύνορα από τις ορδές παράνομων μεταναστών που συνωστίζονται εκεί για να περάσουν στην Ευρώπη, θα βρεθεί προς το τέλος της εβδομάδας ο Δημήτρης Καμπόσος.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών την Πέμπτη ο ίδιος μαζί με αντιπροσωπεία από την περιοχή, θα αναχωρήσουν για Διδυμότειχο όπου θα παραδώσουν, μεταξύ άλλων, προμήθειες σε τρόφιμα στο Δ’ Σώμα Στρατού.

Η συγκέντρωση των προμηθειών ξεκινά από αύριο Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη το απόγευμα, όπου τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας θα γίνει η αναχώρηση με προορισμό τα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Συγκεντρώνονται ξηροί καρποί, σοκολάτες, μπισκότα και σταφίδες. Όχι χρήματα. Η παράδοση θα γίνεται στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλιου, στο δημαρχείο.

Φορτηγό με προμήθειες από το Άργος με προορισμό το Διδυμότειχο – Τι δηλώνει ο Καμπόσος (Vid)

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος:

«Έλληνες και όσοι αισθάνεστε Έλληνες. Από αύριο και για 3 μέρες (ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ , ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΩ) στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλιου του δήμου ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ – ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 9-11 (ΝΈΟ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟ) μαζεύουμε ΞΗΡΟΎΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ, ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ΣΤΑΦΊΔΕΣ. ΜΟΝΟ !!! (ΟΧΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ) Για τους ΣΤΡΑΤΙΏΤΕΣ και ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΑΣ που φυλάνε τα σύνορα μας στον ΕΒΡΟ. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ Δ’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΌΤΕΙΧΟ!!!».