ΠολιτικήΑρχείο

Το σχόλιο Σαρρή, η αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ και οι διευκρινήσεις

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε μια αιχμηρή ανάρτηση του τοπικού συμβούλου Άργους Ανδρέα Σαρρή, όπου καταφερόταν ενάντια σε υποστηρικτές του κόμματος.

Ο τοπικός σύμβουλος με δήλωσή του στο anagnostis.org ζητά συγγνώμη από το υγιώς σκεπτόμενο κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ για την παρορμητική του ανάρτηση, η οποία όπως διευκρινίζει αφορά συγκεκριμένα άτομα και δεν συνδέεται με την ενάσχολησή του με τα κοινά του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Σαρρής

Αναλυτικά η δήλωση Σαρρή:

«Ζήτω συγνώμη από το υγιώς σκεπτόμενο κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ για την παρορμητική μου ανάρτηση λόγο των τελευταίων γεγονότων στα σύνορα.

Οι προσωπικές απόψεις πιστεύω δεν έχουν καμία σχέση με τον Δήμο Άργους Μυκηνών όπου τιμώ όλους τους συνδημότες μου ανεξάρτητου παράταξης.

Η ανάρτηση αυτή η οποία δεν «κατέβηκε» ούτε θα «κατέβει» είναι για συγκεκριμένα άτομα (γνωρίζουν πολύ καλά ποια είναι αυτά) όπου πίσω από ψεύτικα προφίλ με βρίζουν 3 χρόνια τώρα…

Εφ΄ όσον όμως εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ Άργους έχουν τόσο μεγάλη ευαισθησία για μια ανάρτηση μου (η οποία είναι και  ημιτελής) τους δηλώνω ότι εάν παραδεχθούν ότι η συμφωνία των Πρεσπών ήταν Ανθελληνική και αποτελεί μέγιστη προδοσία για την Ελλάδα μας τότε θα παραιτηθώ την ίδια στιγμή».

Η επίμαχη ανάρτηση:

Δήλωση Σαρρής

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Η Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αργους – Μυκηνών με μια σκληρή ανακοίνωση ζήτησε από τον δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο να αποπέμψει άμεσα από τις θέσεις που κατέχει τον τοπικό σύμβουλο Άργους Ανδρέα Σαρρή, εξαιτίας της παραπάνω ανάρτησης:

«Ο εκλεγμένος με την παράταξη της πλειοψηφίας στο Τοπικό Συμβούλιο Άργους και αντιπρόεδρος της Τουριστικής Επιχείρησης “ΑΡΓΩ” Ανδρέας Σαρρής, προέβη σε μια εμετική ανάρτηση εχθες στο Facebook, στην οποία καλούσε στον εξευτελισμό και ξυλοδαρμό κάθε υποστηρικτή και μέλους του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στη πόλη του Αργους στις πρόσφατες εκλογές κατέγραψε το ποσοστό του 25%.

Οι δημότες του Αργους και υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ που απειλούνται ευθέως με τραμπούκικες δηλώσεις, δεν ανέχονται ούτε λεπτό ακόμη τον συγκεκριμένο, ειδικά σε έμμισθη θέση όπως αυτή του αντιπροέδρου της “ΑΡΓΩ”, στην οποία πληρώνεται από τα δημοτικά τέλη που επιβάλλονται σε ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τους δημότες.

Καλούμε τον Δήμαρχο Αργους  να τον αποπέμψει ΑΜΕΣΑ από κάθε θέση ευθύνης που κατέχει, είτε στο Δήμο είτε σε οποιαδήποτε Δημοτική επιχείρηση. Κάθε καθυστέρηση στην αποπομπή του σημαίνει πως επικροτεί τις απαράδεκτες δηλώσεις του.

Η Αριστερά και οι προοδευτικοί πολίτες δεν έσκυψαν ποτέ το κεφάλι στις απειλές των πολιτικών προγόνων του Σαρρή, από τους Χίτες και τους Ταγματασφαλίτες μέχρι τους Κενταύρους και τους Ρέιντζερς. Οσο για τις εθνικιστικές κορώνες που συνοδεύουν τις απειλές, δηλώνουμε πως τον πατριωτισμό μας τον έχουμε αποδείξει διαχρονικά και δεν τον χαρίζουμε σε κανέναν.

Αυτονόητο λοιπόν είναι πως δεν θα πάρουμε χαμπάρι τον κάθε τυχάρπαστο και θρασύδειλο τραμπούκο της πλατείας που ανεβο-κατεβάζει αναρτήσεις στο Facebook.

Σε μια περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ μεγαλώνει και διευρύνεται συνεχώς, αγκαλιάζοντας όλες τις προοδευτικές τάσεις και στρώματα μέσω χιλιάδων εγγραφών νέων μελών και οι εκδηλώσεις μας είναι ανοιχτές και μαζικές, αντλώντας δύναμη απευθείας από την ελληνική κοινωνία, ξεκαθαρίζουμε πως δεν ανεχόμαστε απειλές και δεν φοβόμαστε κανέναν!»