ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Τέλος και το κολυμβητήριο Ναυπλίου. Άνοιξε τη Δευτέρα, έκλεισε την Πέμπτη

Δεν πρόλαβε να κλείσει τέσσερις ημέρες λειτουργίας και έκλεισε το κολυμβητήριο Ναυπλίου, λόγω του κορωνοϊού.

Ο ΔΟΠΠΑΤ με ανακοίνωσή του το απόγευμα της Πέμπτης γνωστοποίησε τη διακοπή λειτουργίας του προκειμένου να συνδράμουμε και να ενισχυθούν τα συνολικά μέτρα που λαμβάνονται.

Αναφέρει συγκεκριμένα ο ΔΟΠΠΑΤ:

«Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.) ενημερώνει τους δημότες ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ναυπλίου αναστέλλει την λειτουργία του.
Παρ’ ότι μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί καμία απόφαση διακοπής της λειτουργίας των κολυμβητηρίων και παρ’ ότι τηρούνται όλα τα μέτρα που έχουν υποδειχθεί από το Υπουργείο Υγείας και την ΓΓΑ, προβαίνουμε στην διακοπή λειτουργίας του προκειμένου να συνδράμουμε και να ενισχύσουμε τα συνολικά μέτρα που λαμβάνονται».

Να σημειωθεί ότι το κολυμβητήριο του Ναυπλίου πρόλαβε να λειτουργήσει μόλις ελάχιστες ημέρες μετά από παρεμβάσεις και εργασίες συντήρησης που έγιναν. Από το ΔΟΠΠΑΤ είχε ανακοινωθεί το προηγούμενο Σάββατο: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου Ναυπλίου ” Κώστας Γκούβερης” του οποίου οι πύλες θα ανοίξουν και πάλι τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 για όλους τους λάτρεις της κολύμβησης και του υγρού στίβου. Μετά τις απαραίτητες παρεμβάσεις και εργασίες συντήρησης είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους δίνοντας τους πολλές επιλογές άθλησης αλλά και διασκέδασης».