ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Πως πάει ο διαγωνισμός για τη μαρίνα Ναυπλίου

Η πορεία του διαγωνισμού για την μαρίνα Ναυπλίου ήταν το αντικείμενο της συζήτησης που είχε σήμερα ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος με τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα. 

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν το άνοιγμα του φακέλου και η εξέταση των δικαιολογητικών από την επιτροπή διαγωνισμού θα γίνει στις 27 Μαρτίου.

Στη σχετική ανακοίνωση ο Δημήτρης Κωστούρος αναφέρει: 

«Συναντήθηκα σήμερα με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα στο γραφείο της Αντιπεριφέρειας παρουσία του αντιπεριφερειάρχη κ. Μαλτέζου και υπηρεσιακών παραγόντων της περιφέρειας συνοδευόμενος από τους πρόεδρο και αντιπρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. κ. Ζαφείρη και Πέζο.

Αντικείμενο της συζήτησης η πορεία και εξέλιξη του διαγωνισμού της Μαρίνας του Ναυπλίου. Ενημερωθήκαμε από τον Περιφερειάρχη σχετικά με την πρόοδο της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Στο διαγωνισμό τον οποίο προκήρυξε η περιφέρεια συμμετέχει μία εταιρία και στις 27 Μαρτίου 2020 η επιτροπή διαγωνισμού θα προβεί στο άνοιγμα του φακέλου και την εξέταση των δικαιολογητικών.

Η κοινή επιτροπή παρακολούθησης της σύμβασης ανάμεσα στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και την Περιφέρεια Πελοποννήσσου θα ενημερώνει σχετικά.»