ΠολιτικήΑρχείο

Ο Έβρος διχάζει τον Δήμο Άργους- Μυκηνών

Οι δημοτικοί σύμβουλοι του δημοτικού συνδυασμού «Νέα Αρχή» Νίκος Κοντός και Γιάννης Λυκοσκούφης, ζητούν επί πίνακι το κεφάλι του τοπικού συμβούλου Αντρέα Σαρρή για δηλώσεις του σε τόπο κοινωνικής δικτύωσης, όπου κατέκρινε την αντιπολίτευση που ψήφισε όχι στα πακέτα με τρόφιμα στους άνδρες και γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων της Χώρας μας στην περιοχή του Έβρου υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι:

«επιλέγει και επιμένει να χρησιμοποιεί διχαστικό και υβριστικό λόγο για να κάνει αντιπολίτευση στις θέσεις της αντιπολίτευσης του Δήμου μας σχετικά με την αποστολή βοήθειας στους άνδρες και γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων της Χώρας μας στην περιοχή του Έβρου.

Ως δημότες αυτού του τόπου αλλά και ως πολίτες της Χώρας μας αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την στάση της Κυβέρνησης καθώς και του συνόλου των κομμάτων της αντιπολίτευσης σε εθνικό επίπεδο για το θέμα της πανδημίας. Η παγκόσμια πανδημία, μας θέλει όλους ενωμένους και με αυξημένο το αίσθημα της αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο μας. Στο Δήμο μας, ως Αντιπολίτευση έχουμε θέσει τους εαυτούς μας στην διάθεση της Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να συμβάλουμε όπου μπορούμε στην αντιμετώπιση της κατάστασης ειδικού σκοπού που αντιμετωπίζει η Χώρα μας.

Υπάρχουν θέματα και ζητήματα που αφορούν το Δήμο μας για τα οποία έχουμε συγκεκριμένες θέσεις. Τις θέσεις αυτές τις καταθέτουμε στα όργανα διοίκησης του Δήμου στα οποία μετέχουμε ως Δημοτικοί σύμβουλοι. Την κριτική μας στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής, καθώς και τις προτάσεις μας για τη λειτουργία του Δήμου μας, θα συνεχίζουμε να τις καταθέτουμε, όταν η Πατρίδα μας βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια, μαζί με όλο τον πλανήτη.

Επειδή η πρακτική αυτή του ‘κυρίου’ Σαρρή δεν είναι καινούργιο φαινόμενο, την αποκλειστική ευθύνη πλέον για τις πράξεις του και τις δηλώσεις του την φέρει ο ίδιος Δήμαρχος που τις ανέχεται. Για το λόγο αυτό απαιτούμε να πάρει άμεσα θέση ο Δήμαρχος! Απαιτούμε την καθαρή καταδίκη των δηλώσεων του Ανδρέα Σαρρή καθώς και, την άμεση απομάκρυνση του από την έμμισθη θέση του Αντιπροέδρου της Αργώ Α.Ε. την οποία κατέχει».

Ο Τοπικός σύμβουλος είχε αναρτήσει μια φωτογραφία ενός στρατιώτη από το Δρέπανο που υπηρετεί στον Έβρο.

Έβρος

 

Την παραπάνω φωτογραφία την συνόδευε με το ακόλουθο κείμενο:

«Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις…θα μπορούσα να γράψω πολλά για το ταξίδι μας στον Έβρο.

Δεν θα πω τίποτα παρά μόνο θα αφιερώσω την φωτογραφία στην αντιπολίτευση του Δήμος Άργους Μυκηνών όπου επέλεξαν να ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ την δαπάνη για αυτό το ταξίδι ΠΡΟΣΒΑΛΟΝΤΑΣ όχι μόνο τους Ακρίτες μας..τους Στρατιωτικούς…τους Αστυνομικούς που είναι εκεί αλλά και τους απλούς συνδημότες μας όπου έσπευσαν να γεμίσουν την αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου με χίλια δυο τρόφιμα.

Το ευχαριστώ το οφείλουμε εμείς σε όλα τα παιδιά εκεί πάνω(όποιος δεν έχει δει από κοντά τι γίνεται εκεί πάνω να ξέρει ότι η τηλεόραση δεν δείχνει τίποτα).

Εσείς όμως οι ‘κύριοι’ της αντιπολίτευσης οφείλεται ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ αλλά η ΣΥΓΝΩΜΗ είναι άγνωστη λέξη για εσάς και γι αυτό σας έστειλε ο κόσμος στα έδρανα της αντιπολίτευσης»