ΕκδηλώσειςΑρχείο

Ράλλη: Οφείλουμε να εναρμονιστούμε στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας των πολιτών

Την αναστολή αιτημάτων για συνδιοργάνωση με το ΔΟΠΠΑΤ σειράς εκδηλώσεων αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο με εισήγηση της προέδρου του κας Μαρίας Ράλλη. 

Η Πρόεδρος στις εισηγήσεις της για την αναστολή συνδιοργάνωσης διαφόρων εκδηλώσεων τόνισε στο ΔΣ ότι

λόγω της ραγδαίας εξέλιξης της νέας ασθένειας που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο όχι μόνο η χώρα μας, αλλά ολόκληρος ο πλανήτης, οφείλουμε να εναρμονιστούμε σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργού Υγείας που επιθυμεί την διασφάλιση της δημόσιας υγείας των πολιτών.

Μεταξύ άλλων ανεστάλησαν οι συνδιοργανώσεις:

παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο: «12 Month Journey In Greece» στην αίθουσα του Βουλευτικού που επρόκειται να γίνει την 20η Μαρτίου 2020, ημέρα Παρασκευή, 

Μουσική εορταστική εκδήλωση στην αίθουσα του Βουλευτικού στις 22 Μαρτίου 2020, ημέρα Κυριακή, της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την επωνυμία «Βυζαντινοί & Παραδοσιακοί Αντίλαλοι».

Αγώνες: α) Πανελλήνιου Επάθλου « 11ο TRAIL RIDE 4X4 & EXPERIENCE TROPHY Ναυπλίου 2020» την Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 και β) του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ιστορικών αυτοκινήτων « 2ου ARGOLIDA CLASSIC REGULARITY RALLY 2020» την Κυριακή 12 Απριλίου 2020