ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ομάδα Πρόνοιας και Αλληλεγγύης συστήνει ο δήμος Βέλου-Βόχας

Στη σύσταση ομάδας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης προχωράει ο δήμος Βέλου-Βόχας μετά την χθεσινή ανακοίνωση του δημάρχου Αννίβα Παπακυριάκος. Η ομάδα υποστήριξης της δομής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βέλου Βόχας συστήνεται σε εφαρμογή της σχετικής εγκυκλίου του υπουργείου Εσωτερικών.

Η λειτουργία της ξεκινά από σήμερα Πέμπτη 19/3/2020 και μέχρι την λήξη αναστολής των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού, με έδρα τον βρεφονηπιακό σταθμό Βραχατίου, που θα αποτελείται από υπαλλήλους με όλες τις σχέσεις εργασίας των δομών του ΝΠΔΔ “ΑΝΕΛΙΞΗ”, που έχει ανασταλεί η λειτουργία τους.

Ώρες λειτουργίας της ομάδας από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 13.00.

Αντικείμενο της ομάδας θα είναι η τηλεφωνική καταγραφή των αναγκών και προβλημάτων που προκύπτουν στους πολίτες λόγω αποφυγής της διάδοσης κορωνοϊού και η διευκόλυνση που θα τους παρέχεται από τις υπηρεσίες Πρόνοιας και Αλληλεγγύης.

Υπεύθυνη διεκπεραίωσης κοινωνικών θεμάτων ορίστηκε η υπάλληλος Κωνσταντίνα Λιάκη (Π.Ε Κοινωνική Λειτουργός), με έδρα το Δημοτικό Κατάστημα Βέλου (Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής) και με ωράριο 9.00 πμ. -13.00.

Υπεύθυνη Δημοτική Σύμβουλος της ομάδας στήριξης ορίστηκε η Πρόεδρος του  ΝΠΔΔ “ΑΝΕΛΙΞΗ” Μαρία Καλλίρη.