ΨυχαγωγίαΑρχείο

Το Ναύπλιο του μέλλοντος: Drones επιτηρούν το lockdown στην πανδημία του 2030! (Vid)

Μπαίνουμε σε μια χρονομηχανή και ταξιδεύουμε στο Ναύπλιο του 2030. Δέκα χρόνια μετά, μια νέα θανατηφόρα πανδημία έχει ξεσπάσει και η παγκόσμια διακυβέρνηση διατάσσει όλους τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους.

Drones περιπολούν στη παλιά πόλη για τον εντοπισμό όσων παραβιάζουν το lockdown. Κατά την σάρωση κάποιοι συλλαμβάνοται αμέσως και κάποιοι άλλοι υποχρεώνονται να επιστρέψουν στα σπίτια τους. 

Μια νύχτα τα drones δέχονται επίθεση από δυνάμεις του κακού και κατά τη μάχη χάνουν την επικοινωνία με τα κεντρικά (η κεραία έσπασε από ένα δάγκωμα και έπεσε μετά από χτύπημα σε τοίχο). Η αποστολή απέτυχε και τίποτα δεν μπορούσε να γίνει.

Αν οι πολίτες επιχειρούσαν να σπάσουν μαζικά την καραντίνα, τα κρούσματα του ιού θα γιγαντώνονταν. Μια μονάδα αποστείρωσης είναι έτοιμη να επέμβει. Θα ρίξει μια ατομική βόμβα αποστείρωσης και τότε όλα θα τελειώσουν…

Τα drones λαμβάνουν ενέργεια από γήινο μαγνητικό πεδίο και δεν μπορούν να πετάξουν για πολλές ώρες γιατί προκαλείται απώλεια ισχύος και χρειάζεται να προσγειωθούν στο έδαφος για να ξαναφορτίσουν μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα.

Οι χειριστές των drones επικοινωνούν με τα κεντρικά και αναφέρουν κάθε κίνηση. Υπάρχει ένας πιλότος και ένας αξιωματικός που σκανάρει για κινήσεις. Ο πιλότος είναι πιο ήρεμος και δεν μιλάει πολύ. Ο ανώτερος αξιωματικός είναι υπεύθυνος να μην πάθει κάτι το αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ Scanner. Τα drones φέρουν μια Nano16K κάμερα υψηλής ευκρίνειας.

Απολαύστε το ευφάνταστο βίντεο που εμπνεύστηκε ο T3h Maker: