ΚοινωνίαΑρχείο

Επικίνδυνος ο δρόμος προς Βελανιδιά – Ανδρίτσα

Την στενότητα και επικινδυνότητα του δρόμου προς Βελανιδιά – Ανδρίτσα στον Δήμο Άργους – Μυκηνών, επισημαίνει αναγνώστης μας που παραθέτει σχετική φωτογραφία όπου φαίνονται όρθιες μπετόβεργες και πεσμένα προειδοποιητικά υλικά.  

Το οδόστρωμα έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από παλαιότερη κακοκαιρία αλλά από τότε η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, που είναι υπεύθυνη για την αποκατάστασή του, δεν έχει προχωρήσει στις απαιτούμενες εργασίες, πέρα από κάποια προειδοποιητικά σημάδια για τους οδηγούς. 

Δρόμος Ανδρίτσα

 

Όπως σημειώνει ο αποστολέας της φωτογραφίας: «Έκλεισε χρόνο η αδιαφορία των αρμοδίων για την επικινδυνότητα αλλά και στενότητα του δρόμου προς Βελανιδιά – Ανδρίτσα. Μπετόβεργες μένουν όρθιες να ξεκοιλιάσουν κάθε (άτυχο) διερχόμενο. Χορτάσαμε υποσχέσεις και ψέμματα και απο τους νέους Περιφερειάρχες που έταζαν λαγούς για το καλό μας…».

Η υλοποίηση της σχετικής σύμβασης αξίας 1.500.000 ευρώ για αποκατάσταση ζημιών σε δρόμους της Αργολίδας, η οποία υπογράφηκε στις αρχές Μαρτίου, αφήνει μια χαραμάδα αισιοδοξίας για λύση του προβλήματος σύντομα.