ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Κάτι πολύ καλό ετοιμάζει ο Καμπόσος…

Την αγάπη του προς όλους στέλνει ο Δημήτρης Καμπόσος με ένα συγκινητικό μήνυμα, μέσα από τα βάθη της ψυχής του. Μάλιστα ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών αποκαλύπτει πως ετοιμάζει κάτι πολύ καλό για εκατοντάδες πολίτες του Δήμου του, σε 3 με 4 μέρες από σήμερα.

«Σας αγαπώ όλους, σας θεωρώ οικογένεια μου και κάνω ότι περισσότερο μπορώ για να είστε καλά. Ποτέ δεν συνέδεσα τις πράξεις μου με εκλογές και ψήφους, πάντα έκανα και κάνω αυτό που πιστεύω, ανεξαρτήτως υπολογισμών και συνεπειών», σημειώνει ο Δ. Καμπόσος.

Και συμπληρώνει: «Είμαι ο Δημήτρης ο φίλος, ο καθηγητής, ο διευθυντής, ο προϊστάμενος, ο δήμαρχος… Μα πάνω από όλους τους τίτλους και τα αξιώματα θέλω να με αισθάνεστε τον άνθρωπό σας. Έτσι και μόνο έτσι… Μαζί αγωνιζομαστε για τον τόπο μας, οποίος μπορεί βάζει και περισσότερη δύναμη… Και αν καμιά φορά … φωνάζω λίγο παράπάνω … εσείς ξέρω ότι το παραβλέπετε γιατί με αγαπάτε όσο σας αγαπώ και γω».

«Μαζί θα το περάσουμε κι αυτό, μη φοβάστε, ετοιμάζω σε 3-4 μέρες κάτι πολύ καλό για εκατοντάδες συμπολίτες μας…», καταλήγει ο δήμαρχος.