ΡεπορτάζΑρχείο

Πιάστηκαν στα πράσα σε Άργος, Κιάτο, Καλαμάτα

Προχθές (31.3.2020) το βράδυ, συνελήφθη στο Άργος, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 31χρονος αλλοδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, αποπειράθηκε να διαρρήξει οικία ημεδαπού, δίχως ωστόσο να ολοκληρώσει τη πράξη του καθώς έγινε αντιληπτός. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε διαρρηκτικό εργαλείο.  Παράλληλα εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών, μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οχήματα, που έγινε την 31.3.2020, στο Άργος Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 50χρονου ημεδαπού, για απόπειρα κλοπής.

Χθες (1.4.2020) το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας, συνελήφθη 61χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Δύο συλλήψεις είχαμε χθες (1.4.2020) το πρωί στην Καλαμάτα. Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας, συνελήφθη 37χρονος αλλοδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, αποπειράθηκε να διαρρήξει οικία ημεδαπού, δίχως ωστόσο να ολοκληρώσει τη πράξη του καθώς έγινε αντιληπτός. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την προανάκριση ο 37χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 28.3.2020 έως και την 31.3.2020 είχε διαπράξει ακόμη μία (1) περίπτωση κλοπής και τρεις (3) περιπτώσεις αποπειρών κλοπής σε οικίες. Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.
Την ίδια μέρα το πρωί, συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 60χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου  Καλαμάτας, για κλοπή.