Site icon Αρχείο anagnostis.org

Πουλάς: Η μάχη ενάντια στον κορωνοϊό δίνεται στις ΜΕΘ από το ΕΣΥ

Ανδρέας Πουλάς βουλή

Κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής των ΠΝΠ για τα «μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού και των αρνητικών συνεπειών του», παρουσία των πολιτικών αρχηγών, ο Ανδρέας Πουλάς ως Ειδικός Αγορητής του Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι η πανδημία του κορονοϊού έβαλε την χώρα μας σε μία νέα πραγματικότητα.

Αφού αναγνώρισε τον συντονισμένο τρόπο και την ετοιμότητα, με την οποία ενήργησε η κυβέρνηση και την αξιέπαινη συνεισφορά της επιστημονικής κοινότητας και ιδιαιτέρως του κ. Τσιόδρα, στην ανάσχεση και διαχείριση της επιδημίας, αναφέρθηκε σε αστοχίες, παραλείψεις και καθυστερήσεις που προέκυψαν κατά τη διαχείριση της πανδημίας και οι οποίες πρέπει να αναδειχτούν στο πλαίσιο άσκησης εποικοδομητικής κριτικής.

Ειδικότερα ο εισηγητής του Κινήματος Αλλαγής αναφέρθηκε:

Κλείνοντας ο κ. Πουλάς τόνισε: «Αυτήν την κρίσιμη στιγμή επιδιώκουμε όλοι οι Έλληνες να βγούμε αλώβητοι και ενωμένοι.Εμείς ως Κίνημα Αλλαγής με τις προτάσεις μας και τον πατριωτισμό μας είμαστε παρόντες και σε αυτήν την κρίσιμη περίσταση, την ώρα που θυμίζω πως ούτε η Νέα Δημοκρατία, ούτε ο ΣΎΡΙΖΑ στήριξαν εμάς και κατά συνέπεια την χώρα μας στις αρχές της δεκαετίας, όταν αντιμετωπίζαμε την λαίλαπα των μνημονίων. Εμείς σήμερα με υπευθυνότητα σας ενθαρρύνουμε να κάνετε αυτό που η χώρα έχει ανάγκη, την ενίσχυση της δημόσιας υγείας, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των νοικοκυριών για την στήριξη της κοινωνίας. Ελπίζω να εισακουστούμε.»

Exit mobile version