ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Καταγράφει τις ανάγκες για τα tablet σε μαθητές ο Δήμος Άργους – Μυκηνών

Με θετική διάθεση αντιμετώπισε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών και οι Σχολικές Επιτροπές την πρόταση της παράταξης Χειβιδόπουλου σχετικά με την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού (tablet) από τον Δήμο, που θα διατεθεί σε μαθητές και μαθήτριες, που δεν έχουν την δυνατότητα, λόγω έλλειψης, να παρακολουθήσουν τα διαδικτυακά μαθήματα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη Άργους – Μυκηνών «Δυνατή πόλη ξανά»:

«Σε επικοινωνία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θα καθοριστεί άμεσα ο τρόπος επιλογής των δικαιούχων μαθητών, προκειμένου να γίνει η προμήθεια.

Παράκληση πλέον όλων μας είναι να γίνει γρήγορα η καταγραφή και η προμήθεια του εξοπλισμού, για να ελαχιστοποιηθεί ο χαμένος χρόνος για τους μαθητές».

Η επιστολή – απάντηση του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής:

«Σας ενημερώνουμε ότι ήδη ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος είναι σε επικοινωνία και συνεργασία με τις διευθύνσεις της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να καθοριστεί (μέσω των διευθυντών κάθε σχολικής μονάδας) ποιος είναι ο ακριβής αριθμός των ηλεκτρονικών συσκευών – tablets, που θα χρειαστούν ανά σχολείο, καθώς και ο ορθός και πρόσφορος τρόπος παράδοσης αυτών, σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη.

Θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε νεότερα.

Με εκτίμηση
Σχολικές Επιτροπές Δήμου Άργους Μυκηνών
Βαγγέλης Π. Τζαβέλλας
Πρόεδρος Δ.Σ.»