ΑθλητισμόςΑρχείο

Μαραθώνιος Ναυπλίου και Παλαμήδειος Άθλος την ίδια ημερομηνία

Νέα αναβολή για τον μαραθώνιο Ναυπλίου ο οποίος δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί ούτε στις 8 Μαϊου, όπως όλα δείχνουν. Με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να μεταφέρει την διοργάνωση για τις 29 Νοεμβρίου παράλληλα με τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης του Ναυπλίου και τον Παλαμήδειο Άθλο.

Η απόφαση ήταν αναμενόμενη καθώς αυτό που προέχει είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας των συμμετεχόντων και των πολιτών.

Μαραθώνιος Ναυπλίου

Τα νέα δεδομένα που εν τω μεταξύ προέκυψαν στην χώρα από την πανδημία, ανάγκασαν τους διοργανωτές αφενός να μην έχουν ανοίξει τις έγγραφες για την ημερομηνία του Μαΐου και αφετέρου μετά και τις νέες ανακοινώσεις της πολιτείας αλλά και τα εν συνεχεία προβλεπόμενα μέτρα επιστροφής στην κανονικότητα, με την σταδιακή απελευθέρωση (αν όλα πάνε καλά) των συναθροίσεων, να πάρουν τη νέα απόφαση αναβολής του Μαραθωνίου Ναυπλίου.

Η διαδικασία επιστροφής των συνδρομών συμμετοχής του Μαραθωνίου Ναυπλίου συνεχίζεται σε όσους αιτήθηκαν την επιστροφή. Σε περίπτωση που κάποιος δεν θέλει να συμμετάσχει στην νέα ημερομηνία 29/11/2020 μπορεί και πάλι να αιτηθεί την επιστροφή του αντίτιμου της συνδρομής συμμετοχή τους.