Site icon Αρχείο anagnostis.org

Δράσεις για τους εργαζόμενους στα super market

Εργαζόμενοι σε σουπερ μάρκετ

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας αλλά και των δεκάδων Σωματείων Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Πανελλαδικά, συμμετέχει και οργανώνει δράσεις για τους εργαζόμενους στα super market στις 15 του Απρίλη.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Σωματείου:

«Συνάδελφοι,

ΔΕΝ ΜΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ!

15 AΠΡΙΛΗ, ΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ!

Με συνεχείς ανακοινώσεις και εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς, από την πρώτη στιγμή της πανδημίας είμαστε δίπλα στους συναδέλφους, βάζουμε αιτήματα και διεκδικούμε μέτρα για άμεση προστασία των εργαζομένων απέναντι στον κορονοϊό. Η συλλογική διεκδίκηση, ήταν αυτή που πίεσε και έφερε κάποια ελάχιστα μέτρα προστασίας.

Καλούμε τους συναδέλφους μας στα super market, στις αποθήκες τροφίμων να έρθουν σε επαφή με το σωματείο. Να συγκροτήσουν Επιτροπές για την υγεία και ασφάλεια σε κάθε χώρο. Να υψώσουν ανάστημα και γροθιά για να υπερασπιστούν τη ζωή τους, τη ζωή των οικογενειών τους. Να βάλουν μπροστά τα ζητήματα προστασίας της υγείας τους, των δικαιωμάτων τους.

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ, ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ!

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ – ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (idypal.argolidas@gmail.com – 6948823862-/-6932134064)»

 

Exit mobile version