ΚοινωνίαΑρχείο

Πόσο καιρό θα μείνει ο υπερηχογράφος του Κ.Υ. Κρανιδίου στο Άργος

Για δύο μήνες θα παραμείνει στη νοσηλευτική μονάδα Άργους ο υπερηχογράφος του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου και μετά θα επιστρέψει στη βάση του, αμέσως μετά τη λήξη των μέτρων για τον κορωνοϊό, όπως γνωστοποιεί η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Μαρία Σαρίδη, με σχόλιο της στα social media, κάτω από ανάρτηση του anagnostis.org.

Να σημειωθεί πως ο διευθυντής του Κ.Υ. Κρανιδίου Γιάννης Μουστάκας έχει απαντήσει λεπτομερώς στις καταγγελίες Καμιζή, αναφερόμενος και στην θωράκιση της τοπικής υγειονομικής μονάδας για τον κορωνοϊό.

Η πραγματική κατάσταση στο Κ.Υ. Κρανιδίου και πόσο έτοιμο είναι να διαχειριστεί τυχόν κρούσμα

Η διοικήτρια του νοσκομείου Αργολίδας εξαίρει το ήθος του διευθυντή του Κ.Υ. Κρανιδίου και διαβεβαιώνει τους πολίτες πως το νοσοκομείου του Άργους είναι πανέτοιμο ώστε να προστατεύσει και να υποστηρίξει τους πάντες χωρίς αποκλεισμούς.

Όπως σημειώνει η Μαρία Σαρίδη:

«Ο υπερηχογράφος έχει μεταφερθεί μόνο για δύο μήνες στο νοσοκομείο Άργους για την ενίσχυση της κλινικής Covid και θα επιστρέψει αμέσως μετά τη λήξη των μέτρων στη θέση του.

Η κίνηση αυτή από τον διευθυντή του ΚΥ δείχνει την απόλυτη διάθεση συνεργασίας με όλες τις δομές υγείας του νομού και αναδεικνύει το ήθος του.

Επισημαίνεται δε ότι το νοσοκομείο του Άργους έχει εξοπλιστεί με εξαιρετική επιστημονική και ιατροτεχνολογική προσέγγιση έτσι ώστε να προστατεύσει και να υποστηρίξει ΟΛΟΥΣ τους πολίτες της Αργολίδας χωρίς αποκλεισμούς.

Θεωρώ ότι αυτό προέχει τώρα, οι επαγγελματίες υγείας δε, οφείλουν να είναι πολύ προσεκτικοί σε δηλώσεις τους και να αναλώνουν την ενέργεια τους επάνω στον ασθενή. Στόχος όλων να κερδίσουμε ζωές!»