ΚοινωνίαΑρχείο

Οι απανταχού Καστανιτσιώτες προσφέρουν τρόφιμα για τις Κοινωνικές Δομές και υγειονομικό υλικό

Ο Μορφωτικός και Φυσιολατρικος Σύλλογος των απανταχού Καστανιτσιωτών ξεκίνησε Δράση από τις 23 Φεβρουαρίου 2020 για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και με σκοπό να την συνεχίσει τις Απόκριες και το Πάσχα με την ευκαιρία συγκέντρωσης πατριωτών στο χωριό μας.

Όπως αναφέρει όμως στην ανακοίνωσή του: «Δυστυχώς τα δεδομένα άλλαξαν και εφόσον το Πάσχα πλησιάζει με τα περιοριστικά μέτρα σε ισχύ, κατόπιν επικοινωνίας μας με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Δ.Κατσή αποφασίστηκε να προσφερθεί η έως τώρα συγκεντρωμένη ποσότητα τροφίμων στην Κοινωνική Δομή του Δήμου “Βοήθεια στο σπίτι”, για να διανεμηθούν από εκεί σε άπορες και ευπαθείς οικογένειες του Δήμου μας, ενώ η προσπάθεια θα ενισχυθεί με ποσό που θα διατεθεί από το ταμείο του Συλλόγου για αγορά επιπλέον ειδών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που προσφέρατε τα είδη.

Τέλος πληροφορηθήκαμε οτι το Κέντρο Υγείας του Δήμου μας έχει ανάγκη από διάφορα είδη προστασίας και αφού ήρθαμε σε επαφή με την Διευθύντρια κα Πηγή Περδικάκη, μας ενημέρωσε σχετικά και αποφασίσαμε να προσφέρουμε 550 αποστειρωμένα χειρουργικά ζευγάρια γάντια σε διάφορα νούμερα όπως η ίδια πρότεινε.

Επίσης οι συμπατριώτες μας Θεοδωρος Ι. και Σωτήρης Δ.Λίζας, (Ποτοποιία ΛΪΖΑΣ) προσέφεραν στον Σύλλογό μας 48 φιαλίδια καθαρό οινόπνευμα το οποίο ο Σύλλογός μας
με την σειρά προσέφερε ήδη στο Κέντρο Υγείας Άστρους .

Οφείλουμε ένα μεγάλο μπράβο και ένα εξ ίσου τεράστιο ευχαριστώ στην ποτοποιία ΛΙΖΑΣ για την προσφορά τους που συνεχώς με τις ενέργειες τους στηρίζουν τις προσπάθειες του Συλλόγου μας..

Μένουνε σπίτι και ασφαλείς !!!!

Καλό Πάσχα, με υγεία σε όλους και ας ευχηθούμε καλή αντάμωση το καλοκαίρι στο χωριό μας».