ΚοινωνίαΑρχείο

Μοίρασαν τρόφιμα σε Λάλουκα, Κουτσοπόδι και Άργος

Για να μπορέσουν να έχουν ένα αξιοπρεπές πασχαλινό τραπέζι, συμπολίτες μας που αδυνατούν να τα βγάλουν οικονομικά πέρα, δέχτηκαν με ευγνωμοσύνη από μια σακούλα με τρόφιμα για το «γιορτινό τραπέζι».

Πρωτεργάτης της ιδέας ήταν ο Ανδρέας Σαρρής, τοπικός σύμβουλος στο Άργος, ο οποίος μας δήλωσε:

«Κάποιοι είπαν ότι το κάνω για αυτοπροβολή και σήμερα έτρεξαν να προλάβουν να δώσουν τρόφιμα στα κρυφά (αυτό δεν είναι αυτοπροβολή ε;;). Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο όπου συνέβαλε χρηματικά στην προσπάθεια που έκανα μαζί με τα δυο νέα παιδιά τον Δημήτρη Νέζο και την Αναστασία Λίτσα εκλεγμένα στα τοπικά συμβούλια των κοινοτήτων σε Λάλουκα και Κουτσοπόδι αντίστοιχα,  όπου είναι οι γενέτειρες των γονιών μου, όπου μπορέσαμε να δώσουμε στις περιοχές αυτές από μια σακούλα με τρόφιμα σε συνδημότες μας αυτές τις γιορτινές ημέρες, όπως κάναμε και στο Άργος. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία και χαμόγελα σε όλο τον κόσμο».

Τρόφιμα

 

Τα τρόφιμα δόθηκαν σε 6 οικογένειες στο Λάλουκα, σε 4 οικογένειες στο Κουτσοπόδι και σε 10 οικογένειες Άργος. Κάθε πακέτο περιείχε κρέας, κοτόπουλο, ζυμαρικά όσπρια, γάλα και η ποσότητα ήταν ανάλογα με τα μέλη της οικογένειας.