ΡεπορτάζΑρχείο

Σοκ με τον άστεγο που βρέθηκε νεκρός στο Ναύπλιο – Καρέ καρέ η ανάσυρση της σορού

Μετά από προσπάθειες που ξεκίνησαν στις 11 περίπου το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, πυροσβέστες και διασώστες κατάφεραν να μπουν μέσα στον χώρο όπου είχε βρει καταφύγιο ο άστεγος Ρουμάνος και να μεταφέρουν το πτώμα του στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που είχε σταθμεύσει στην παραλία του Ναυπλίου για να παραλάβει τη σορό.

Το πτώμα του εντοπίστηκε όταν περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία λόγω της έντονης δυσοσμίας που υπήρχε στο σημείο. Αμέσως έσπευσαν το ΕΚΑΒ και η πυροσβεστική για την επιχείρηση ανάσυρσης και μεταφοράς της σορού.

 

Ο νεκρός είναι ένας άστεγος Ρουμάνος, περίπου 50 ετών, που είχε βρει καταφύγιο σε ένα δωμάτιο – αποθήκη κάτω από την παλιά πισίνα του ξενοδοχείου Αμφιτρύωνα, το οποίο είχε χρήση παλιά ως μηχανοστάσιο. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τρώγλη θανάτου στη glamour παραλία του Ναυπλίου (Video, Pics)

Άγνωστο αν ο άνδρας αυτός είχε να φάει τις δύσκολες μέρες που ζούμε ή αν νοσούσε ενδεχομένως από κορωνοϊό. Το πτώμα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, ενώ να σημειωθεί πως ομοεθνείς του τον αναζητούσαν για μέρες. Σε κάθε περίπτωση τα αίτια του θανάτου του θα ερευνηθούν από την αστυνομία.

 

Φίλοι του γνώριζαν ότι συνήθιζε να βρίσκει καταφύγιο στην περιοχή και έτσι κατεύθυναν τις έρευνες της αστυνομίας στο συγκεκριμένο χώρο.

Σύμφωνα με περαστικούς Ναυπλιώτες ήταν γνωστό ότι ο άτυχος άνδρας έμενε πολύ καιρό εκεί.