ΚοινωνίαΑρχείο

Θλίψη στο Άργος για τον θάνατο της μεγάλης ευεργέτιδας Βασιλικής Βούρδουλα

Έφυγε από την ζωή η Βασιλική Βούρδουλα, η οποία υπήρξε ευεργέτιδα της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Άργους. Χάρη στη δωρεά της εκατοντάδες ασθενείς ωφελήθηκαν και συνεχίζουν να ωφελούνται, απολαμβάνοντας υψηλού επιπέδου νοσηλεία.

Παράλληλα πολλά είναι τα συλληπητηρία που φθάνουν από ανθρώπους του νοσοκομείου και πολιτικά πρόσωπα.

Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας 

Η διοίκηση του Γ.Ν. Αργολίδας εκφράζει θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο της ευεργέτιδα Βουρδουλα Βασιλικής. Καλό Παράδεισο και ευχαριστούμε για τη δωρεά της η οποία θα μας τη θυμίζει και θα ανακουφίσει τους συμπολίτες της!

Επίσης η Μονάδα τεχνητού νεφρού Άργους εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια της ευεργέτιδας της μονάδας τεχνητού νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Άργους,Βασιλικής Βούρδουλα. «Πρόκειται για την κλασική μορφή φιλοπατρίας και μαζί με την λύπη μας εκφράζουμε και την ευγνωμοσύνη μας για αυτή την ευεργεσία, της οποίας ωφελήθηκαν και ωφελούνται δεκάδες ασθενών αυτού του τόπου.Καλό παράδεισο», σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.

Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και φίλους της εκλιπούσης Βασιλικής Βούρδουλα ευεργέτιδας του Νοσοκομείου Άργους. «Η προσφορά της θα μείνει παρακαταθήκη στους συμπολίτες μας», σημειώνει και εύχεται Καλό Παράδεισο στην εκλιπούσα.

Συλληπητήρια από Καμπόσο

Ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών σημειώνει:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα βαθιά μου συλλυπητήρια για τον θάνατο της ευεργέτιδας Βασιλικής Βούρδουλα. Η Βασιλική Βούρδουλα υπήρξε παράδειγμα προσφοράς και αλληλεγγύης στην κοινωνία του Άργους καθώς είχε δημιουργήσει την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο του Άργους.

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών θα την τιμήσει γι αυτήν την προσφορά της στα βραβεία σπουδαίων Αργείων που πραγματοποιεί ο Δήμος μας.

Ας γίνει η προσφορά της παράδειγμα σε όλους ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει!»

Συλληπητήρια από Πουλά

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο της Βασιλικής Βούρδουλα, ευεργέτιδας του νοσοκομείου Άργους, εξέδωσε και ο βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝ.ΑΛ. και επί χρόνια ιατρός νεφρολόγος στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του συγκεκριμένου νοσοκομείου.

Ο κ. Πουλάς αναφέρει:

«Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκα την απώλεια της Βούρδουλα Βασιλικής. Η προσφορά της στην τοπική κοινωνία του Άργους και ολόκληρης της Αργολίδας αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον.

Με τη δωρεά τη δική της και του επίσης εκλιπόντος συζύγου της δημιουργήθηκε το 1997  η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού που λειτουργεί μέχρι και σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας, δίνοντας λύση στους ασθενείς με νεφρολογικά προβλήματα και στους αιμοκαθαρόμενους ασθενείς στο Νομό.

Με ευγνωμοσύνη αλλά και συγκίνηση, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της».