Site icon Αρχείο anagnostis.org

Αποκλεισμένη από παντού η Ερμιονίδα

Μπλόκα Ερμιονίδα

Αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση βρίσκονται οι κάτοικοι της Ερμιονίδας, καθώς σε ισχύ βρίσκονται από απόψε τα μέτρα που πάρθηκαν λόγω της επιδημιολογικής έκρηξης στη δομή μεταναστών και προσφύγων στο Πορτοχέλι, και που θέτουν ολόκληρο τον Δήμο σε μερική καραντίνα.

Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε η απαγόρευση η κυκλοφορίας από τις 8 το βράδυ έως τις 8 το πρωί, ενώ για τις υπόλοιπες ώρες και για τις επόμενες 14 ημέρες θα επιτρέπεται μόνο η έξοδος για μετάβαση σε φαρμακείο και σούπερ μάρκετ ή για επίσκεψη σε γιατρό.

Η καραντίνα ξεκίνησε για τους κατοίκους οι οποίοι βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους, ενώ αστυνομικοί έχουν κλείσει τις εισόδους και τις εξόδους από και προς την περιοχή της Ερμιονίδας.

 

Ήδη αστυνομικοί από τον γειτονικό Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων έχουν στήσει μπλόκα στις εισόδους και πραγματοποιούν διαρκώς περιπολίες στην Επαρχιακή Οδό Γαλατά – Ερμιόνης, η οποία ενώνει τις δύο περιοχές. 

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροιζήνας ελέγχουν τους οδηγούς σχετικά με τους λόγους μετακίνησης τους, στα πλαίσια των μέτρων που τέθηκαν σε ισχύ.

Φώτο από Αργολική Ανάπτυξη.

Exit mobile version