ΠολιτικήΑρχείο

Δέσμευση Καρβέλη σε Ανδριανό για προσλήψεις στις υγειονομικές δομές της Αργολίδας

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός είχε συνάντηση σήμερα το πρωί στο Κρανίδι με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά όπου συζήτησαν την όλη κατάσταση και τα επόμενα βήματα για την πρόληψη της περαιτέρω διάδοσης του κορωνοϊού στην περιοχή. Αμέσως μετά επισκέφθηκαν τη δομή φιλοξενίας προσφύγων.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο Ερμιονίδας με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων του Δημάρχου και Αντιδημάρχων Ερμιονίδας, του Προέδρου της Κοινότητας Κρανιδίου,του διοικητή της 6ης ΥΠΕ και εκπροσώπων του ΕΟΔΥ, του Κέντρου Υγείας και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Μετά το πέρας της σύσκεψης, ο κ. Ανδριανός επισκέφθηκε με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη τα Κέντρα Υγείας Κρανιδίου και Λυγουριού καθώς και τις Νοσηλευτικές Μονάδες Ναυπλίου και Άργους όπου συζήτησε με τις διοικήσεις, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό τις ανάγκες.

Ο κ. Καρβέλης δεσμεύθηκε για την πλήρωση των σχετικών αναγκών και ανέφερε ότι μετά την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού που ήδη έχει γίνει, προγραμματίζονται νέες προσλήψεις την επόμενη εβδομάδα.

 

Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι πως αυτή την ώρα όλοι μας οφείλουμε να ακούσουμε τους ειδικούς.

Το σημαντικό αυτή την στιγμή είναι να αντιμετωπιστούν τα κρούσματα και να αποφευχθεί η περαιτέρω διάδοση του ιού στο Κρανίδι και την Αργολίδα – και υπό τον συντονισμό του Νίκου Χαρδαλιά και του συμπατριώτη μας Σωτήρη Τσιόδρα, γίνεται ό,τι πρέπει να γίνει, συντονίζουμε δράσεις και ενώνουμε δυνάμεις ώστε όλα να εξελιχθούν θετικά.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, από την κεντρική κυβέρνηση, την περιφέρεια και τον δήμο, μέχρι τα στελέχη του ΕΟΔΥ και το ΕΚΑΒ, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, το διοικητικό προσωπικό των δομών υγείας, τους άνδρες και τις γυναίκες των σωμάτων ασφαλείας έχουν πλέον αποκτήσει πολύτιμη διαχειριστική εμπειρία, έχουν τον σχεδιασμό και γνωρίζουν πολύ καλά πώς να τον εφαρμόσουν.

Αλλά και όλοι μας, κάθε πολίτης ξεχωριστά, γνωρίζουμε πλέον το πώς πρέπει να συμπεριφερθούμε σ’ αυτή τη συνθήκη. Γνωρίζουμε ότι ακούγοντας τους ειδικούς, με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, μπορούμε να συμβάλουμε θετικά σ’ αυτή την κοινή προσπάθεια και να βγούμε νικητές.

Ακούμε λοιπόν τους ειδικούς, τηρούμε απαρέγκλιτα τα μέτρα προφύλαξης και τις οδηγίες υγιεινής, συμβουλευόμαστε χωρίς δισταγμό τον γιατρό για οτιδήποτε μας απασχολεί, δεν θέτουμε τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας σε αχρείαστο κίνδυνο».