ΚοινωνίαΑρχείο

Διαρρήκτης και εμπρηστής χωρίς βεβαίωση μετακίνησης στα δίχτυα της ΟΠΚΕ

Σταμάτησαν για έλεγχο το όχημα οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και οι αποκαλύψεις διαδέχθηκαν η μία την άλλη! Το συμβάν έλαβε χώρα σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας και οδηγός ήταν ένας 22χρονος Έλληνας. Κατ’ αρχήν, διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε βεβαίωση μετακίνησης και του επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ.

Αυτό ήταν το λιγότερο γι’ αυτόν, όμως, γιατί στην πορεία εξακριβώθηκε ότι δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, αλλά και ότι είχε υπεξαιρέσει το αυτοκίνητο από μια γυναίκα και κατασχέθηκε για να της αποδοθεί. Ο νεαρός συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου προέκυψε ότι μαζί με άγνωστους συνεργούς του είχε διαρρήξει τα ξημερώματα της Μ. Τετάρτης δυο σπίτια σε κοινότητες των Δήμων Οιχαλίας και Καλαμάτας και είχαν κλέψει χρήματα, κοσμήματα, ένα κινητό και ένα όχημα, το οποίο πυρπόλησαν με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς!

Σε βάρος του 22χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές, εμπρησμό, υπεξαίρεση και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. Και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν οι συνεργοί του και να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλα αδικήματα.

(φωτό αρχείου)