ΠολιτικήΑρχείο

Ο Ανδριανός έβγαλε το άχτι του με τους Πειραιώτες βουλευτές, για τους γιατρούς στην Ερμιονίδα

Πολιτικές παρεμβάσεις βουλευτών και επίδειξη δύναμης παρέμβασης στο κυβερνητικό έργο φάνηκε στο θέμα της τοποθέτησης των γιατρών που εξήγγειλε ο Νίκος Χαρδαλιάς στην Ερμιονίδα.

Οι παρεμβάσεις μάλιστα έγιναν γνωστές από τα κοινωνικά δίκτυα, προκαλώντας σάλο στην Ερμιονίδα, που ζει μέρες καραντίνας και αγωνίας. Και όλα αυτά επειδή το Υπουργείο Υγείας καθυστέρησε προφανώς για λόγους γραφειοκρατίας να υλοποιήσει τη δέσμευση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας.

Έτσι είδαμε τους βουλευτές Γιάννη Μελά και Νόνη Δούνια να μεσολαβούν στο Υπουργείο Υγείας για να μην μετακινηθούν γιατροί από τις Σπέτσες και να το δηλώνουν από τα κοινωνικά δίκτυα.

ΔΟΥΝΙΑ FB

ΜΕΛΑΣ FB

 

Από την πλευρά του ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός κινήθηκε προς την κατεύθυνση του διορισμού γιατρών, αφού έβλεπε ότι το θέμα με τις μετακινήσεις δεν λύνει το πρόβλημα.

Έτσι, την Κυριακή το μεσημέρι ο βουλευτής Αργολίδας δήλωσε ότι και αυτός έκανε παρεμβάσεις, επισημαίνοντας μάλιστα στη δήλωσή του την ημερομηνία του εγγράφου αιτήματος 18713/24-04-2020 του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, το οποίο εγκρίθηκε από τον Υφυπουργό Υγείας στις 23-04-2020, δηλαδή μια μέρα νωρίτερα.
 

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ FB

 

Επισημαίνει ο Γιάννης Ανδριανος:

Μετά από συνεννόηση του Βουλευτή Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Ανδριανού με τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια, τον Υφυπουργό κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, και τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Ιωάννη Καρβέλη, και μετά το έγγραφο αίτημα 18713/24-04-2020 του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, εγκρίθηκε από τον Υφυπουργό Υγείας η πρόσληψη 8 θέσεων επικουρικών ιατρών για την κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου.

Εντωμεταξύ, παρόλα αυτά ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος συνεχίζει να διαμαρτύρεται, αφού οι γιατροί δεν βρίσκονται στις θέσεις τους, θέτοντας προθεσμία τη Δευτέρα για να διαμαρτυρηθεί εκ νέου στον ίδιο τον Πρωθυπουργό