ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Αντιπολίτευση στα χειρότερα της;

Ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Άργους- Μυκηνών με την ΄Νέα Αρχή΄ Νίκος κοντός σηκώνει το γάντι που έριξε ο δήμαρχος Άργους- Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, σχετικά με τον ρόλο της αντιπολίτευσής στον Δήμο και μεταξύ άλλων τονίζει:

«Μετά από όσα ακούσαμε όλο αυτό το διάστημα από τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο σχετικά με διαφορά θέματα σοβαρά ή μη, ήρθε η ώρα της αντιπολίτευσης. Ανέφερε ότι η Αντιπολίτευση από τον καναπέ δεν έδωσε ούτε μια μάσκα.
Σχετικά με τα rapid test. Δεν γνωρίζω ούτε έχει σημασία η γνώμη μου, αυτά αφορούν τους ειδικούς. Αυτοί ξέρουν καλύτερα από μας.
Ο Δήμος Άργους Μυκηνών έχει αναλάβει με χρήματα που διέθεσε το Υπουργείο Εσωτερικών (45000 ευρώ για τους δημότες, 30000 για τους Ρομά του Δήμου μας) κάποιες, αρμοδιότητες όπως ψεκασμοί, απολυμάνσεις, μέτρα προφύλαξης με γάντια, φόρμες, μάσκες. Καθώς και την ενίσχυση του προγράμματος ‘Βοήθεια στο σπίτι’ και το Δημοτικό κοινωνικό Παντοπωλείο.

Ως Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης θεώρησα καθήκον υποχρέωση να ψηφίσω θετικά σε όλες τις αποφάσεις που ήρθαν στο Δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τον covid 19. Αυτό έκανε όλοι η Αντιπολίτευση.
Στην Νέα Κίο προσκλήθηκα μαζί το συνάδελφο της αντιπολίτευσης Χάρη Νενεκούμη, από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας όπως και όλοι οι τοπικοί Σύμβουλοι στην αρχή της πανδημίας να ενημερωθούμε.

Θέσαμε στην διάθεση της Δημοτικής αρχής να βοηθήσουμε όπου χρειασθεί. Από τότε δεν μας ενόχλησε κάνεις. Ούτε εμάς αλλά ούτε και τους τοπικούς συμβούλους. Μάλλον η αντιμετώπιση της κατάστασης έγινε προσωπική υπόθεση του Αντιδήμαρχου Γ. Αθανασόπουλου και του Προέδρου Νίκου Σαρήγιαννη. Αυτοί ξέρουν γιατί. Μαζί με τα τηλεοπτικά και διαδικτυακά κανάλια που έδειχναν τα κατορθώματα τους. Να πράξουν τα αυτονόητα.

Όσο για τον καναπέ κύριε Δήμαρχε καλό είναι να ρωτήσετε τους εκπροσώπους σας στην Νέα Κίο.
Ποιος είναι ιδιοκτήτης του καταστήματος, ποιος πλήρωσε μέρος των υλικών, ποια είναι η εθελόντρια που έραβε και ράβει Μάσκες; Σε ποιες υπηρεσίες στην αρχή της πανδημίας προμηθεύσαμε μάσκες; Όταν δεν υπήρχαν ή ήταν πανάκριβες.

Αυτά είναι αυτονόητα στην Νέα Κίο. Δεν χρειάζονται ούτε κανάλια, ούτε είναι αξία αναφοράς αυτή την στιγμή. Δεν έχουν πολλή σημασία μπροστά στην ανθρώπινη ζωή και στην προσπάθεια όλων μας και όπως μπορεί ο καθένας μας, να είμαστε αύριο πάλι όλοι μαζί. Να μην λείπει κάνεις!».