Site icon Αρχείο anagnostis.org

Τρεις υδρονομείς προσλαμβάνουν στο Λεωνίδιο

Άρδευση

Στην πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχιακών αναγκών άρδευσης (ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ) προχωράει σύμφωνα με σχετική προκήρυξη,  ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας για την Δημοτική Κοινότητα Λεωνιδίου.
Συγκεκριμένα τα τρία άτομα θα καλύψουν τις περιοχές: ΜΑΡΣΑΛ / ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ / ΠΕΛΙΑ, ΓΟΥΛΕΛΟΥ / ΠΛΑΤΑΝΙΕΣ / ΣΑΛΙΑΣ, ΕΛΩΝΗΣ / ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ.

Τα καθήκοντα των υδρονομέων
α. Η επιτήρηση της κανονικής ροής των αρδευτικών υδάτων και η διανομή αυτών κατά τον ισχύοντα κανονισμό αρδεύσεως ή αν δεν υπάρχει κανονισμός κατά κρατούντα και την καθιερωμένη σειρά αρδεύσεως.
β. Η επιμέλεια της καλής συλλογής και διοχετεύσεως των αρδευτικών υδάτων και η επιτήρηση της ροής αυτών στους αρδευτικούς αύλακας μέχρι της εις έκαστο αρδευόμενο κτήμα , εκχύσεως τους.
γ. Η φύλαξη και η προστασία των πάσης φύσεως αρδευτικών έργων και η επιμέλεια της καλής συντήρησης τους
δ. Ο έλεγχος της εφαρμογής των υπό των αρμοδίων ή συμβουλίων ή επιτροπών εκδιδομένων διατάξεων, που αφορούν τη διανομή των αρδευτικών υδάτων ή την εκτέλεση ή συντήρηση αρδευτικών έργων ή την καθαριότητα και υγιεινή των υδάτων.
ε. Η Βεβαίωση και καταγγελία των περί των άνω αντικείμενα αδικημάτων
στ. Η άμεσος γνωστοποίηση εις τον αρμόδιο παντός αγροτικού αδικήματος που υπέπεσε στην αντίληψη τους.
ζ. Η φύλαξις των παρά τας όχθας των αυλάκων ή εις μικρόν από τούτων απόσταση κειμένων αγροτικών κτημάτων δι ́ά κ ́κέκτηναι αρμοδιότητας και υπέχουν ευθύνες ως και οι αγροφύλακες. Η αμοιβή των υδρονομικών οργάνων γίνεται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ν. 4354/2015 όπως ισχύει.

Πληροφορίες παρέχονται στο Δημαρχείο Δήμου Νότιας Κυνουρίας που εδρεύει στο Λεωνίδιο και στo τηλέφωνo 2757360223.

Exit mobile version