ΡεπορτάζΑρχείο

Του… κορωνοϊού στο Άστρος. Κατέβηκε όλη η Τρίπολη στη θάλασσα!

Η κατάσταση στις οργανωμένες παραλίες που άνοιξαν χθες φαίνεται πως είναι ελεγχόμενη, όμως αρκετοί είναι αυτοί που συνεχίζουν να προτιμούν για τις βουτιές τους τις ελεύθερες παραλίες, με τον κορωνοϊό να καραδοκεί για όσους δεν είναι και τόσο προσεκτικοί.

Και αν στην Αργολίδα η κατάσταση φαίνεται πως είναι υπό μερικό έλεγχο καθώς ο κόσμος σκορπίστηκε σε διάφορες παραλίες, δεν μπορούμε να πούμε πως συμβαίνει το ίδιο στην γειτονική Αρκαδία.

Ο φωτογραφικός φακός είναι αδιάψευστος μάρτυρας, καθώς «βούλιαξε» από κόσμο σήμερα Κυριακή το παράλιο Άστρος, με πάρα πολλούς λουόμενους να καταλαμβάνουν την παραλία που βρίσκεται δίπλα στο κέντρο του οικισμού.

Σχεδόν όλη η Τρίπολη φαίνεται πως αναζήτησε καταφύγιο δροσιάς στο Άστρος, καταλαμβάνοντας κάθε γωνιά της μεγάλης σε μήκος παραλίας, που αν και ευνοεί την τήρηση αποστάσεων, αυτή τη φορά κλήθηκε να υποδεχθεί υπερβολικά μεγάλο όγκο λουόμενων με αποτέλεσμα οι εικόνες να είναι… αποκαρδιωτικές, αλλά και ενίοτε και όμορφες.

Χαρακτηριστικό πάντως είναι ότι αυτοί που δεν πρόσεχαν πολύ τις αποστάσεις ήταν οι νεώτεροι. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία προσπαθούσαν να τηρούν τις αποστάσεις μέσα έξω στη θάλασσα.

 

Φωτογραφίες: Φάνης Τσίρος