ΠολιτικήΑρχείο

Μεσσήνια βουλευτίνα τα έχωσε στην Κεραμέως: Τα έχει κάνει σκ@@@! Θα την σκίσω!

Κατά της Νίκης Κεραμέως έβαλε η Νάντια Γιαννακοπούλου σε ιδιωτική συζήτηση στη βουλή, μόνο που τα μικρόφωνα ήταν ανοιχτά και ακούστηκε στο live!

Η διαφωνία αφορούσε τα πειραματικά με τα πρότυπα που σύμφωνα με την βουλεύτρια του ΚΙΝΑΛ η Υπουργός Παιδείας «τα έχει κάνει σκατά»«θα τη σκίσω».

Η Ν. Γιαννακοπούλου επιβεβαίωσε λίγη ώρα αργότερα ότι ο αποδέκτης των επικρίσεών της ήταν πράγματι η Ν. Κεραμέως και διευκρίνησε ότι το επίδικο δεν αφορούσε κάποιο ρουσφέτι της, αλλά τη φωτογραφική εξαίρεση του δημοτικού Μαράσλειου πειραματικού σχολείου με το γυμνάσιο της Πλάκας, όπως ισχύει για τα υπόλοιπα πειραματικά. Αιτία το γεγονός, όπως είπε, ότι με ρύθμιση στο νομοσχέδιο που έχει τεθεί σε διαβούλευση, το γυμνάσιο της Πλάκας γίνεται πρότυπο.

Η ίδια, συνομιλώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, δεν απέκρυψε ότι στο συγκεκριμένο σχολείο φοιτούν και τα παιδιά της, αλλά υποστήριξε ότι για εκείνη το θέμα έγκειται στο συνολικότερο καλό του σχολείου, το οποίο όπως κατηγόρησε την Υπουργό Παιδείας υποβαθμίζει για να εξυπηρετήσει όπως υπαινίχθηκε συγκεκριμένα συμφέροντα.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου είναι γεννημένη στο Παλαιόκαστρο Μεσσηνίας με πατέρα τέως βουλευτή. Εξελέγη βουλευτής Μεσσηνίας με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009 και του Μαΐου του 2012. Από το 2013 έως το 2014 ήταν γενική γραμματέας στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Στις εκλογές του 2019 εξελέγη με το Κίνημα Αλλαγής στην περιφέρεια Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών.