ΚοινωνίαΑρχείο

Πολλά αναπάντητα γιατί με τον θάνατο νεαρού αστυνομικού στην Ηλεία

Νεκρός βρέθηκε προχθές ένας νεαρός αστυνομικός σε χώρο πάρκινγκ στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας στην Ηλεία. Ήταν θανάσιμα τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο με τους συνάδελφούς του να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Οικογένεια, φίλοι και γνωστοί του 35χρονου αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν το γεγονός του θανάτου του και να αποδεχτούν την απώλεια του δικού τους ανθρώπου, έχοντας πολλά αναπάντητα γιατί για το συμβάν, καθώς δεν είχε λόγο να αυτοκτονήσει, ούτε είχε δείξει τέτοιες διαθέσεις στο παρελθόν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το newsbeast.gr:

«Συγκλονισμένη είναι και η κοινωνία του Πύργου και της Αρχαίας Ολυμπίας από την είδηση του θανάτου του νεαρού αστυνομικού που βρέθηκε νεκρός του από συναδέλφους του μέσα στο αυτοκίνητό του με την μηχανή σε λειτουργία (προχθές στο μεγάλο παρκινγκ που βρίσκεται στην είσοδο της Ολυμπίας).

Χθες έγινε νεκροψία – νεκροτομή και σύμφωνα  με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατός του τοποθετείται χρονικά κάπου στις δύο το μεσημέρι (ας σημειωθεί ότι βρέθηκε σε πλήρη ακαμψία).

Έφερε διαμπερές τραύμα στην δεξιά κροταφική χώρα (κρατούσε το όπλο στο χέρι του). Από τον ιατροδικαστή ελήφθησαν δείγματα για περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο.

Παρότι επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής και οι ενδείξεις οδηγούν σε αυτοχειρία, πολλά είναι τα ερωτηματικά που τίθενται από φίλους και συναδέλφους  του Δήμου.

«Πώς γίνεται ένας άνθρωπος να ξεκινά για την δουλειά του, να παίρνει καφέ και νερό, που βρέθηκαν μέσα στο αμάξι και να καταλήγει σε αυτή την πράξη;»

«Γιατί το αυτοκίνητο βρέθηκε με αναμμένη μηχανή;».

Επίσης γιατί σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με φίλο του στην Αρχαία Ολυμπία του είχε πει να τον περιμένει το απόγευμα της Τρίτης, επειδή είχε βάρδια.

Τέτοια και πολλά άλλα ερωτήματα διατυπώνουν όλοι όσοι τον γνώριζαν

Ανησύχησαν που δεν πήγε στην βάρδια του

Οι συνάδελφοί του, τον περίμεναν από τις 2 το μεσημέρι στην υπηρεσία, όμως όσο  περνούσε η ώρα και δεν είχε εμφανιστεί ξεκίνησαν να ανησυχούν.

Επικοινώνησαν με την οικογένεια του και έμαθαν ότι είχε φύγει από το σπίτι του από τη 1 το μεσημέρι.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό ότι δεν απαντούσε στο τηλέφωνο του, τους κινητοποίησε και ξεκίνησαν να τον αναζητούν κατά μήκος της διαδρομής που θα ακολουθούσε, δηλαδή της Ε.Ο Πύργου-Ολυμπίας.

Ήταν λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Τρίτης, όταν αστυνομικός του τμήματος της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου ο εκλιπών υπηρετούσε ως υποδιοικητής, μπήκε με το όχημα του στο παρκινγκ.

Το θέαμα που αντίκρισε ξεπερνούσε τις αρχικές σκέψεις και τις ανησυχίες  όλων  και μετατρέπονταν σε έναν πραγματικό εφιάλτη.

Δυστυχώς η κατάληξη της αναζήτησης ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο.

Η κηδεία  του αστυνομικού έγινε σήμερα στις έξι το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων (Α Κοιμητήριο) Πύργου.