ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ο Καμπόσος απειλεί θεούς και δαίμονες

Στην δίωξη ηλετρονικού εγκλήματος κατέφυγε ο Δημήτρης Καμπόσος προκειμένου να εντοπίσει κάποιον που καταφερόταν με συκοφαντικά σχόλια εναντίον του, μέσω των social media. 

Απ’ ότι φαίνεται η έρευνα των αστυνομικών έφερε αποτελέσματα, καθώς σε σπίτι του στην Αττική έγινε κατάσχεση όλων των ηλεκτρονικών συσκευών, όπως ενημερώνει ο ίδιος ο δήμαρχος, ο οποίος παράλληλα διευκρινίζει κάποια πράγματα αναφορικά με το προσωνύμιο που χρησιμοποιούσε το εν λόγω άτομο, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών:

«Προχθές συμπληρώνοντας ένα χρόνο από τη ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΆΤΑΞΗΣ μας, έγραψα για κάποιον ΚΑΣΚΑΜΠΕ σε ανάρτηση μου στο φεις μπουκ ,που με συκοφαντούσε και με λασπολογουσε με προσβλητικές και με εμετικό περιεχόμενο αναρτήσεις μαζί με ένα παρεάκι που είχε από ντόπιους ,μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για πάρα πολλούς μήνες και με κορύφωση όλη την προεκλογική περιοδο πέρυσι.

Προς αποφυγήν λοιπόν παραξηγησεων Αυτός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΣΚΑΜΠΕ που βρίσκεται στο Αργος.

Αυτός είναι ένας “κύριος” που χρησιμοποιεί στους κύκλους που κινείται στην Αθήνα (απ’ ότι με έχουν πληροφορήσει), αυτό το προσωνυμιο και που πέρυσι τον Ιούλιο του έγινε κατάσχεση στο σπίτι του στην Αττική, μετά από καταγγελία στο τμήμα ηλεκτρονικού εγκλήματος στο Ναυπλιο , όλων των ηλεκτρονικών συσκευών (τηλέφωνα, κομπιούτερ, λάπτοπ κ.λ.π) από τη ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

ΑΥΤΟΝ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ.

Σαφώς και με αγωνία θα περιμένει αυτός, όπως έγραψα, τη δικαιοσύνη και βεβαίως αν είναι θρησκευόμενος να αρχίσει να προσεύχεται γιατί θα του χρειαστεί.

Δεν έκανε ένα αστείο, δεν έκανε μια έντονη κριτική…..έκανε ότι μπορούσε για να με προσβάλλει, να με εξευτελίσει ΚΡΥΠΤΌΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΨΕΥΔΏΝΥΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΠΟΊΘΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΊ.
ΔΗΛΏΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΑΚΟΎΣΕΙ ΚΑΛΑ, ΜΌΛΙΣ ΈΡΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΊΩΞΗ , ΤΟ ΛΌΓΟ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ
».