ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Καμπόσος εγκαλεί Λιμενάρχη για μεροληψία υπέρ Κωστούρου

Δύο μέτρα και δύο σταθμά από το λιμεναρχείο καταγγέλει ο Δημήτρης Καμπόσος, εγκαλώντας τον λιμενάρχη Ναυπλίου Παναγιώτη Κοντό ότι κάνει τα στραβά μάτια στις εργασίες του Δήμου Ναυπλιέων στις δικές του παραλίες, σε αντίθεση με όσα εκτυλίσσονται στον Δήμο του.

Τίποτα δεν προμήνυε αυτή την αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ανδρών, η οποία ξεκίνησε με αφορμή την σημερινή σύλληψη ενός υπαλλήλου του Δήμου Άργους – Μυκηνών από περίπολο του λιμεναρχείου Ναυπλίου στο Κιβέρι, την ώρα που προέβαινε σε παρεμβάσεις στις παραλίες του χωριού.

Το λιμεναρχείο Ναυπλίου έκανε λόγο για παρανομίες, με τον δήμαρχο Άργους – Μυκηνών να αντιδρά έντονα, βάζοντας στο στόχαστρο τον ίδιο τον λιμενάρχη.

Όπως σημειώνει σε νέα ανακοίνωσή του ο Δήμος Άργους- Μυκηνών:

«Απροκάλυπτη εμπάθεια από πλευράς του Λιμενάρχη κ. Κοντού προς τον Δήμο Άργους Μυκηνών. Την ώρα που στον όμορο Δήμο μας οι εργασίες στους αιγιαλούς συνεχίζονται και πολύ σωστά, ο κ. Κοντός βλέπει παρατυπίες μόνο στον Δήμο Άργους Μυκηνών.

Την στιγμή που η οικονομία παραπαίει λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού και οι επιχειρήσεις  αγωνιούν για την έναρξη της τουριστικής σεζόν ο κ. Κοντός λειτουργεί με εφαρμογή της νομιμότητας κατά το δοκούν.

Οι φωτογραφίες που σας παραθέτουμε από τις παραλίες του Δήμου Ναυπλιέων είναι ενδεικτικές της εμπάθειας του Λιμενάρχη προς τον Δήμο Άργους Μυκηνών καθώς στην Καραθώνα οι εργασίες ολοκληρώθηκαν χωρίς καμία σύλληψη!

Θα λογοδοτήσει σύντομα στον Υπουργό Ναυτιλία & Νησιωτικής πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη».