ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ο Κωστούρος δηλώνει παρών και φωτογραφίζει τον κόμβο (Pics)

Με τρεις φωτογραφίες από τον υπό κατασκευή κόμβο της παραλίας, μπροστά από την Τράπεζα Πειραιώς, καλοσωρίζει τον Ιούνιο ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και δηλώνει παρόν.

Ο κος Κωστούρος σε πρωινή του δήλωση τονίζει:

Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι σε όλες και όλους. Η επανεκκίνηση λειτουργίας της οικονομικής ζωής κάνει ένα ακόμη βήμα πολύ σημαντικό. Οι προκλήσεις της νέας εποχής απαιτούν από όλους μας δύναμη, αντοχή, πολύ δουλειά και απαντήσεις. Είμαστε παρόντες.

Η κατασκευή του κόμβου ξεκίνησε τις ημέρες της καραντίνας τον Μάρτιο και συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς. Να σημειωθεί ότι το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης του έργου ανέρχεται σε τέσσερις μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο.

 

 

Πρόκειται για κυκλικό κόμβο στην είσοδο του Λιμανιού και στην συμβολή της Μπουμπουλίνας με την Πολυζωΐδου και προβλέπεται στο master plan του λιμανιού του Ναυπλίου. Παράλληλα θα κατασκευαστούν διαβάσεις σε όλες τις συμβάλλουσες οδούς, για την ασφαλή διέλευση των πεζών, διαπλάτυνση πεζοδρομίων, ενώ προβλέπεται χώρος για προσωρινή στάθμευση οχημάτων και μοτοσυκλετών που θα εξυπηρετούν τα καταστήματα πέριξ του κόμβου, χώρος για τη στάθμευση ποδηλάτων, καθώς και νησίδα για να τοποθετηθούν κιόσκια πληροφόρησης.