ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Η γκάφα της ΕΡΤ στο Ναύπλιο, έπληξε τον Χειβιδιδόπουλο και μαλώνει τον Καμπόσο

Η μανία των πρωινάδικων της χαμηλής ζώνης τηλεθέασης μετατρέπεται σε πολιτικό παρασκήνιο αυτοδιοικητικών. 

Η γκάφα της ΕΡΤ που στην προσπάθεια να αναδείξει το Ναύπλιο βγάζοντας δύο ρεπόρτερ από το εγκαταλελειμμένο και ερημωμένο επί σειρά ετών Μπούρτζι που εδώ και χρόνια παρότι έμβλημα για την πόλη δεν είναι επισκέψιμο, δεν ήταν αρκετή για να μην …ενθουσιάσει τον Τάσο Χειβιδιδόπουλο, που έμοιαζε να ζηλεύει για το… κατόρθωμα της γειτονικής πόλης και άδραξε την ευκαιρία να κατηγορήσει τον δήμαρχο Άργους – Μυκηνών που δεν βγήκε και αυτός σε κανάλι.

Προφανώς όμως ο Χειβιδιδόπουλος δεν είχε δει την ανακοίνωση Καμπόσου ότι το Σάββατο είναι καλεσμένος στον Alpha και έτσι καταφέρθηκε εναντίον του.

Μάλιστα στο πλαίσιο του ανταγωνισμού των πρωινάδικων πληροφορίες λένε ότι οι δημότες θα δουν το δήμαρχο τους από παραθαλάσσιο χωριό, πιθανότατα από το Κιβέρι.

Μερίδιο από την τηλεοπτική …δόξα των δύο δημάρχων διεκδικεί λοιπόν και ο Τάσος Χειβιδιδόπουλος σημειώνοντας μεταξύ άλλων:

Την ώρα που η εκπομπή  «Συνδέσεις», με ζωντανές συνεντεύξεις και ρεπορτάζ παρουσίαζε και διαφήμιζε το Ναύπλιο, στο Άργος δινόταν το καθιερωμένο τηλεοπτικό διάγγελμα του Καμπόσου, με άκρατη μπουρδολογία για τις ακτές και παραλίες του Δήμου Άργους – Μυκηνών, συστάσεις προς λουόμενους και επανάληψη της προσωπικής επίθεσης του Δημάρχου προς το Λιμενάρχη Ναυπλίου.

Δυστυχώς, τα όνειρα και διαγγέλματα του Καμπόσου βλάπτουν σοβαρά το Δήμο, τους πολίτες, τους καταστηματάρχες και επαγγελματίες, που καθημερινά μετρούν χαμένες ευκαιρίες προβολής και ανάδειξης του Άργους, όπως έγινε και σήμερα.

Η τηλεόραση πάντως παρότι ξεπερασμένη πλέον, συνεχίζει να κολακεύει τους δημάρχους. Το Ναύπλιο προανήγγειλε την εμφάνιση του δημάρχου στο πρωινάδικο της ΕΡΤ με αφίσα στο διαδίκτυο.

 

Αντίστοιχα και ο Δημήτρης Καμπόσος από το διαδίκτυο ενημερώνει τους τηλεθεατές για την αυριανή του τηλεοπτική εμφάνιση στον AlphaTV.