Site icon Αρχείο anagnostis.org

Το «μπέρδεμα» με τα ενοικιαζόμενα στο Ναύπλιο και η αχτίδα αισιοδοξίας από Πέτσα

Ενοικιαζόμενα Ναύπλιο

Να ακυρώνουν ξαφνικά κρατήσεις βρέθηκαν οι ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματιών 12μηνης λειτουργίας στο Ναύπλιο μετά την αλλαγή της απόφασης από το υπουργείο Τουρισμού, που αντί για 1η Ιουνίου, όπως είχε αρχικώς προαναγγελθεί, τελικά τους επιτρέπει να ανεβάσουν τα ρολά τους στις 15 του μηνός.

Η νέα απόφαση του υπουργείου οδήγησε στην ακύρωση όλων των κρατήσεων που είχαν γίνει για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, δήλωσε στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha, o πρόεδρος τουριστικών καταλυμάτων Ναυπλίου, Κώστας Μιχόπουλος.

«Γνωρίζαμε ότι 1η Ιουνίου θα ανοίγαμε. Είχαμε κάνει τις προετοιμασίες μας και ξαφνικά το Σάββατο, νέο ΦΕΚ του υπουργείου εξαιρεί μόνο τα δικά μας ενοικιαζόμενα δωμάτια και μας πηγαίνει για τις 15 Ιουνίου, παρ’ ότι είμαστε 12μηνης λειτουργίας», υπογράμμισε.

«Δεν είμαστε εποχικά ξενοδοχεία. Υπάρχει ένα μπέρδεμα ανάμεσα στα υπουργεία, όπου έχουν μπλέξει τους ΚΑΔ. Σαν αιτία μας είπαν ότι γίνεται για λόγους αποφυγής συνωστισμού. Είναι τραβηγμένο», συμπλήρωσε

Από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας τόνισε: «Όπου υπάρχει ζήτημα, είμαστε εδώ να το δούμε και να το διορθώσουμε».

«Αντίστοιχα φαινόμενα ίσως υπάρχουν και σε άλλες περιοχές, οπότε θα το δούμε», δεσμεύτηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Exit mobile version