Τι είπε πρώτη φορά απολογούμενη η χήρα της Κοιλάδας

Με την απολογία της κατηγορούμενης συνεχίστηκε την Τετάρτη 10 Ιουνίου, η δίκη για την δολοφονία του συζύγου της Θανάση Λάμπρου.

Η κατηγορούμενη αρνήθηκε έντονα την όποια εμπλοκή με τον θάνατο του συζύγου της. Άφησε μάλιστα υπονοούμενα ότι θα μπορούσε να είναι αυτοχειρία, ως αποτέλεσμα ψυχολογικών προβλημάτων που όπως είπε είχε.

Αν ήταν δολοφονία όπως ισχυρίστηκε, θα μπορούσε να είχε γίνει από τρίτο άτομο και ίσως για οικονομικούς λόγους, χωρίς όμως να είναι σε θέση να υποδείξει άτομο ή γεγονότα.

Η έδρα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ναυπλίου της ζήτησε να εξηγήσει τους λόγους που πήγε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Απάντησε πως αυτό το έπραξε γιατί έψαχνε να βρει τον δολοφόνο του άντρα της παρότι πιο πριν είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας. Ισχυρίστηκε ότι η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη στα διαλείμματα της ζητούσε να κλάψει για να γίνει πιο πειστική!

Δέχτηκε ερωτήσεις από την έδρα για αρκετά από αυτά που είπε στην εκπομπή, όπως για το γεγονός ότι αποκαλούσε τον σύζυγό της «ο άλλος». Το δικαιολόγησε ως αποτέλεσμα του σοκ που βίωνε, ενώ και για τις αντιφάσεις που υπέπεσε σε σχέση με το κινητό του θύματος δεν θέλησε να αναφερθεί περαιτέρω.

Ισχυρίστηκε ότι αγαπούσε πολύ τον σύζυγό της και πως δεν είχε λόγο να του κάνει κακό, αφού ήταν και ο πατέρας του παιδιού της, πως είναι άνθρωπος της εκκλησίας και πως όλα όσα είχαν ακουστεί γι’ αυτή ανήκουν στην σφαίρα των κουτσομπολιών της μικρής κοινωνίας που ζούσε.

Η κατηγορούμενη τόνισε ότι δεν κατανοεί γιατί βρίσκεται σε αυτή την θέση. Την Πέμπτη 11 Ιουνίου θα συνεχιστεί η απολογία της με ερωτήσεις που θα δεχτεί από την εισαγγελέα και στις 8 Ιουλίου αναμένεται η τοποθέτηση της εισαγγελέως.

anikolouli.gr