ΕργασίαΑρχείο

Υδρονομείς προσλαμβάνουν στη Σπάρτη

Όσους επιθυμούν να διορισθούν σε θέση υδρονομέα άρδευσης των κατωτέρω Κοινοτήτων καλεί ο δήμος Σπάρτης να υποβάλλουν τα σχετικά δικαιολογητικά. Ειδικότερα οι θέσεις είναι:

1. Μία (1) θέση υδρονομέα στην Κοινότητα Αγίου Ιωάννου, της Δ.Ε. Μυστρά 
2. Μία (1) θέση υδρονομέα στην Κοινότητα Τραπεζοντής, της Δ.Ε. Φάριδος
3. Μία (1) θέση υδρονομέα στην Κοινότητα Σκούρας της Δ.Ε.Θεραπνών
4. Μία (1) θέση υδρονομέα στην Τ.Κ. Καστορείου, της Δ.Ε. Πελλάνας (Α’ Δέση)
5. Μία (1) θέση υδρονομέα στην Τ.Κ. Καστορείου, της Δ.Ε. Πελλάνας (Β’ Δέση)

Καλούνται να συμπληρώσουν σχετική αίτηση και να την υποβάλουν, μαζί με τα συνημμένα σε αυτή δικαιολογητικά, μέσα σε προθεσμία πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας ανάρτησης της παρούσας στο χώρο ανακοινώσεων του κεντρικού καταστήματος του Δήμου Σπάρτης, ήτοι από Τετάρτη 10-06-2020 έως και Τρίτη 16-06-2020, στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Σπάρτης, Ευαγγελιστρίας 85-87, ΤΚ. 23100 Σπάρτη Λακωνίας, απευθύνοντας την προς το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, του Δήμου Σπάρτης, υπόψη κ. Αλεξάκη Πολύδωρου ή κας Πλαγάκη Νικολέτας.

 Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να υποβάλλει μόνο μία (1) αίτηση για μία (1) θέση υδρονομέα. 

 Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει κατά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, ήτοι μέχρι και την 16η Ιουνίου 2020, να έχουν την Ελληνική Ιθαγένεια, να έχουν συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας τους και να μην υπερβαίνουν το 60ο έτος της ηλικίας τους.