ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Γέμισε σαβούρα η Καραθώνα και την καθάρισαν. Ο δήμος τα βάζει με το Facebook!

Με ένα περίεργο σχόλιο ο δήμος Ναυπλιέων μέσα από το ίδιο το Facebook αναφέρεται σε «ενεργούς πολίτες» του facebook και σε μαχόμενους δημότες των «social media», χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει σε ποιους απευθύνεται ονομαστικά…

Παράλληλα παραθέτει φωτογραφίες με μηχάνημα του Δήμου να καθαρίζει την παραλία της Καραθώνας από σαβούρα σκουπιδιών που ξέβρασε ο νοτιάς.

Το σχόλιο του Δήμου:

Ο νοτιάς στην Καραθώνα «ξέβρασε» ότι εμείς οι πολίτες κατά τη διάρκεια της χρονιάς φροντίζουμε να πετάμε στα ρέματα και στους αιγιαλούς. Οι υπάλληλοι της καθαριότητας όμως δεν είναι ούτε «ενεργοί πολίτες» του facebook ούτε «μαχόμενοι δημότες» των social media. Είναι αυτοί οι οποίοι περίμεναν τα απορρίμματα που τα κύματα έφεραν να τα υποδεχτούν με τα χέρια τους και με τα μηχανήματα του Δήμου. Για να ξανακάνουν την παραλία έτοιμη να υποδεχθεί τον κόσμο.

Για σένα που η ενασχόληση σου με τα κοινά το μόνο που περιλαμβάνει είναι φωτογραφίες από καδάκια με απορρίμματά για τις αντιπολιτευτικές σου κορώνες η παρότρυνση είναι: «σκύψε και μάζεψέ το» βοήθησε και συ το δήμο μας να μείνει καθαρός.
Οι «ενεργοί» πολίτες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το facebook και έγιναν «ενεργούμενοι»…

Και οι φωτογραφίες: