ΚοινωνίαΑρχείο

Ομάδα αιμοπεταλιοδοτών ορμώμενη από την Αργολίδα

Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος» δημιουργήθηκε από μια παρέα ανθρώπων που είτε από προσωπικές εμπειρίες είτε από εμπειρίες άλλων ανθρώπων έχουμε καταλάβει πόσο σημαντικό και αναγκαίο είναι το αίμα. 

Στα πρώτα κιόλας βήματα του συλλόγου διαπιστώθηκε η δυσκολία ανεύρεσης εθελοντών αιμοπεταλιοδοτών και η δυσκολία ήταν ότι ένας εθελοντής έπρεπε να φύγει από την πόλη του να πάει σε μία άλλη πόλη για να μπορέσει να δώσει τα πολύτιμα αιμοπετάλια.

Βλέποντας λοιπόν την δυσκολία αυτή δημιουργήθηκε μία ομάδα, ένα δίκτυο αιμοπεταλιοδοτών. Η ομάδα αυτή αποτελείται από εθελοντές που δεν τους προβλημάτισε ούτε μία στιγμή το αν θα μετακινηθούν σε άλλη πόλη είτε αυτό ήταν στην Αθήνα, είτε ήταν στην Πάτρα. Επίσης δεν τους προβλημάτισε αν θα χρειαστεί να μετακινηθούν και παραπάνω από μία φορά για τον ίδιο λόγο. Το μόνο που τους απασχολούσε ήταν να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Στόχος είναι η παρέα αυτή να κάνει περισσότερους ανθρώπους να χαμογελούν αυξάνοντας την ομάδα των αιμοπεταλιοδοτών. Συμπληρώστε την φόρμα εθελοντή https://desmoiaimatos.gr/syllogos/gine-ethelontis-tora και ο σύλλογος θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για κάθε απορία ή προβληματισμό σας.