Κέρδισε εντυπώσεις και προκρίσεις ο Αριστέας Άργους στην Τρίπολη

Με πολλές επιτυχίες αγωνίστηκαν οι αθλητές του Αριστέα Άργους, στο διασυλλογικό πρωτάθλημα παμπαίδων / παγκορασίδων που έγινε τη Δευτέρα 29 Ιουνίου στην Τρίπολη.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρονται οι επιδόσεις των αθλητών:

1) Σταυροπουλου Ναταλία: πρώτη θέση στον ακοντισμό με 37,10μ και προκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΚ με την καλύτερη επίδοση σε όλη την Ελλάδα.

2) Καρκαγγελης Αντώνιος: πρωτη θέση στον ακοντισμό με 48,53μ και προκριση στο πανελληνιο πρωτάθλημα ΠΠ με την τρίτη καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα.

3) Σχοινοχωριτη Κατερινα: πρωτη θέση “άνετα” στα 150μ με χρόνο 19″85 και με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και Δυτ. Ελλάδας.

Επίσης για πρωτη φορά έλαβαν μέρος με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις και υποσχέσεις για το μέλλον, οι παρακάτω νέοι αθλητές του Αριστέα: Γκολφινου Γεωργία και Κουγιας Ευάγγελος στα 80μ, Δεμης Κωνσταντίνος και Παπαδόπουλος Χρήστος στην σφαιροβολία.

Επόμενο ραντεβού για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Κώστα Καμπόσου το πανελλήνιο πρωταθλημα παμπαίδων / παγκορασίδων που θα γίνει στις 11 και 12 Ιουλίου.