ΠολιτικήΑρχείο

Στην Αρκαδία ο Κώστας Αρβανίτης

Σε Μεγαλόπολη – Τρίπολη – Άστρος θα βρεθεί το διήμερο 2 & 3 Ιουλίου ο Κώστας Αρβανίτης. Πρώτη στάση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, η Μεγαλόπολη, ενεργειακό κέντρο της περιοχής, όπου θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ. Θα προηγηθούν συναντήσεις με το Δήμαρχο και τους εργαζόμενους στο Δημαρχείο και στη συνέχεια με τους εργαζομένους του Κέντρου Υγείας. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα συναντηθεί στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης με αθλητικούς φορείς. Η πρώτη μέρα της περιοδείας θα κλείσει με ανοιχτή δημόσια κομματική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, όπου θα κάνει και δηλώσεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το πρωί της Παρασκευής, και αφού πρώτα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Τρίπολης, ο ευρωβουλευτής θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου. Αμέσως μετά θα αναχωρήσει για το Άστρος Κυνουρίας για συναντήσεις με εργαζόμενους του Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα και, στη συνέχεια, τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας.

Η Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή θα ολοκληρωθεί με ανοιχτή κομματική εκδήλωση στον υπαίθριο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Άστρους.

Τον Κώστα Αρβανίτη θα συνοδεύουν στην περιοδεία ο υπεύθυνος για το τμήμα Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Στάικος, στελέχη της Νομαρχιακής με τη βοήθεια της οποίας οργανώθηκε η περιοδεία, και ο πρώην Υφυπουργός Εργασίας Αναστάσιος Πετρόπουλος, τακτικός συνεργάτης της ομάδας του Ευρωβουλευτή στην Αθήνα.