ΠολιτικήΑρχείο

Το Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Ανδρέα Ξανθό περιοδεύει στην Αργολίδα

Την Δευτέρα 6 Ιουλίου αντιπροσωπεία του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με επικεφαλής τον Ανδρέα Ξανθό (πρώην Υπουργό και νυν Τομεάρχη Υγείας του κόμματος) και τον Σταμάτη Βαρδαρό (πρώην γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας και νυν Επιστ/νικό Συντονιστή Τομέα Υγείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ) θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις Υγειονομικές μονάδες της Αργολίδας.

Στη διάρκεια της περιοδείας η αντιπροσωπεία θα έχει μια σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους των Διοικήσεων, των Σωματείων των Εργαζομένων,των Μονάδων Υγείας και φορέων του τομέα της Υγείας στο Νομό.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει – με 2 κλιμάκια – με τις συναντήσεις στο Νοσοκομείο Αργους και το Κέντρο Υγείας Αργους (9.30 πμ), στο Νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας Ναυπλίου ( 11.30 πμ ) και το απόγευμα θα καταλήξει στα Κέντρα Υγείας του Λυγουριού (6 μμ) και του Κρανιδίου (6.30 μμ).

Σκοπός των συναντήσεων είναι η συζήτηση της κατάστασης της Υγειονομικής περίθαλψης στην Αργολίδα στις συνθήκες της υγειονομικής κρίσης, και η αμφίδρομη ανταλλαγή απόψεων και πληροφόρησης πάνω στά φλέγοντα προβλήματα του τομέα και τις σχετικές προτάσεις που διαμορφώνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.