ΠολιτικήΑρχείο

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Ανδρέα Ξανθό σε υγειονομικές μονάδες της Αργολίδας

Aντιπροσωπεία του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με επικεφαλής τον πρώην υπουργό και νυν τομεάρχη Υγείας του κόμματος Ανδρέα Ξανθό και τον πρώην γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας και νυν επιστημονικό συντονιστή Τομέα Υγείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Σταμάτη Βαρδαρό, περιοδεύσε από το πρωί της Δευτέρας στις Υγειονομικές μονάδες της Αργολίδας.

Το κλιμάκιο πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Άργολίδας, των σωματείων των εργαζομένων των Μονάδων Υγείας και φορέων που απασχολούνται στους τομείς της υγείας.

 

Η περιοδεία ξεκίνησε από το Άργος και συνέχισε στο Ναύπλιο, ενώ συνεχίστηκε τις απογευματινές ώρες στα Κέντρα Υγείας του Λυγουριού και του Κρανιδίου. Παρόντες επίσης ο βουλευτής Αργολίδας του κόμματος Γιάννης Γκιόλας και τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σκοπός των συναντήσεων είναι η συζήτηση της κατάστασης της Υγειονομικής περίθαλψης στην Αργολίδα στις συνθήκες της υγειονομικής κρίσης, και η αμφίδρομη ανταλλαγή απόψεων και πληροφόρησης πάνω στά φλέγοντα προβλήματα του τομέα και τις σχετικές προτάσεις που διαμορφώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Όπως αναφέρει ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός:

«Συνεχίζουμε την περιοδεία στις δομές του δημόσιου συστήματος υγείας.

Ειδικότερα σήμερα, επισκεφθήκαμε με τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα και τους πρώην γενικούς γραμματείς του Υπουργείου Υγείας Γιώργο Γιαννόπουλο και Σταμάτη Βαρδαρό την ΤΟΜΥ και το Κέντρο Υγείας Άργους, τα Νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου, σε ΤΟΜΥ και Κ.Υ. Ναυπλίου αλλά και στα Κ.Υ. Λυγουριού και Κρανιδίου.

Συνομιλήσαμε με τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους του Ε.Σ.Υ., ενημερωθήκαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ενημερώσαμε για το προγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ «Μένουμε Όρθιοι».