ΡεπορτάζΑρχείο

Τέρμα το κυνηγητό για μία θέση πάρκινγκ στο Δρέπανο. Άνοιξε και πάλι το οικόπεδο ο Δήμος

Στο άνοιγμα του χώρου που νοικιάζει και που λειτουργούσε ως πάρκινγκ εξυπηρετώντας μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες του Δρεπάνου, προχώρησε και πάλι ο Δήμος Ναυπλιέων, μετά και την δημοσιοποίηση του θέματος που είχε προκύψει.

Αύριο μάλιστα είναι προγραμματισμένη και η λαϊκή αγορά που γίνεται κάθε Τρίτη στο Δρέπανο, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα επανέλθει στον ίδιο χώρο, εφόσον είναι και πάλι διαθέσιμος για τους πολίτες αλλά και για τους πωλητές της λαϊκής.

 

 

Το θέμα στο συγκεκριμένο σημείο ξεκίνησε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες όταν ο Δήμος Ναυπλιέων που νοικιάζει τον χώρο, τον έκλεισε με λουκέτα και ειδική σήμανση, πιθανώς για να πραγματοποιήσει εκεί κάποιες παρεμβάσεις.

Αυτό είχε ως συνέπεια λόγω και της μεγάλης επισκεψιμότητας που υπήρξε στην περιοχή του Ναυπλίου το Σαββατοκύριακο, αρκετοί εκ των οποίων κατευθύνθηκαν προς το Δρέπανο, να δημιουργηθεί δυσκολία στους οδηγούς ως προς την αναζήτηση μίας θέσης πάρκινγκ, επιδεινώνοντας την κυκλοφοριακή συμφόρηση στους κεντρικούς δρόμους του χωριού.

Ο χώρος πριν ανοίξει και πάλι: