ΠολιτικήΑρχείο

Γιατί αγανάκτησαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Άργους

Η Συντονιστική Επιτροπή της ΟΜ Αργους – Μυκηνών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, παρακολουθώντας το τι γράφεται στα social media εντόπισε ένα σχόλιο κάτω από μία ανάρτηση το οποίο αποτέλεσε απ’ ότι φαίνεται την πέτρα του σκανδάλου.

Το σχόλιο αποσύρθηκε από τον γράφοντα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, που κάνουν λόγο για εξύβριση.

Οι ίδιοι με τη σειρά τους περνούν στην αντεπίθεση με σχετική ανακοίνωση που μοίρασαν στα ΜΜΕ.

Αναφορικά με το εν λόγω περιστατικό σημειώνουν:

«Η γνωστή-άγνωστη σχολή συκοφαντίας και δολοφονίας χαρακτήρων που λειτουργεί καιρό τώρα στη πόλη μας, ξαναχτύπησε με το γνωστό της θρασύδειλο τρόπο.

Κρυβόμενη πίσω από ψευδεπώνυμο προφίλ, κάτω από ανάρτηση γνωστού ηλεκτρονικού μέσου στα κοινωνικά δίκτυα της περιοχής, εξύβρισε με εμετικούς χαρακτηρισμούς τα μέλη της ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ που ενημέρωναν τους συμπολίτες μας για το πρόγραμμα “Μένουμε Ορθιοι ΙΙ” του κόμματος.

Πριν αλέκτωρ λαλήσει, με το γνωστό ήθος τους, μετά από παρέμβασή μας, απέσυραν το σχόλιο και ζήτησαν υποκριτικά “ταπεινά” συγνώμη».

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Άργους – Μυκηνών με αφορμή και ένα παλαιότερο περιστατικό, επιτίθενται κατά συγκεκριμένων μελών της δημοτικής αρχής, κατηγορώντας έναν από αυτούς ότι τους αποκάλεσε «φασίστες»

Όπως προειδοποιούν:

«Σε όλους αυτούς τους θρασύδειλους, δηλώνουμε ότι έχουμε τη πρόθεση να εξαντλήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα που μας παρέχει – δυστυχώς γι’αυτούς – η Δημοκρατία μας».

Τέλος καλούν όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της πόλης να αντιταχθούν με αποφασιστικότητα σε τέτοια φαινόμενα και συμπεριφορές. «Η συκοφαντία και η τρομοκρατία δεν θα περάσουν», καταλήγει η ανακοίνωση.