ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Τραβάει το σχοινί ο Χειβιδόπουλος στην κόντρα του με Καμπόσο

Ξεφεύγει από τα όρια του πολιτισμένου η κόντρα δημάρχου και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δεν λέει να κοπάσει η νέα θύελλα που ξέσπασε μεταξύ Καμπόσου και Χειβιδόπουλου, με αφορμή τις ΖΟΕ Άργους, με την αντιπαράθεση να έχει περάσει επί προσωπικού, με συνεχείς ανακοινώσεις εκατέρωθεν, σε σκληρό ύφος και με βαρείς χαρακτηρισμούς. 

Απαντώντας ο Τάσσος Χειβιδόπουλος σε προηγούμενες αναφορές του δημάρχου Άργους – Μυκηνών, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο Δημήτρης Καμπόσος, αν δεν έχει μόνιμη ζαλάδα από τις βόλτες με το τελεφερίκ του, τότε είναι παθολογικός ψεύτης και συκοφάντης».

Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση του Τάσσου Χειβιδόπουλου:

«Διαβάζοντας την τελευταία ανακοίνωση του δουλευταρά Δημήτρη Καμπόσου, περί άεργων και αερολόγων, έχω να παρατηρήσω  τα παρακάτω:

Ο Καμπόσος ζαλίστηκε από τη βόλτα με το Τελεφερίκ.

Μια φορά ψεύτης για πάντα ψεύτης ο Καμπόσος.

Ο Δημήτρης Καμπόσος, αν δεν έχει μόνιμη ζαλάδα από τις βόλτες με το τελεφερίκ του, τότε είναι παθολογικός ψεύτης και συκοφάντης.

Φαντάζεται ότι παραδίδει έργα. Το τελεφερίκ, το Μυθολογικό Πάρκο επένδυσης ενός δις ευρώ, την ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων (προχθές στη Τρίπολη διοργάνωσε ημερίδα για το σχέδιο που καταδίκαζε…), το ολοκληρωμένο σχέδιο αναζωογόνησης του εμπορίου στο Άργος, τη Λυρική Σκηνή, «Λιμάνι στη Σκοτεινή…» και άλλα πολλά και θαυμαστά.

Ο άνθρωπος που έγινε δήμαρχος με το επίσημο χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας το 2010, που διέγραψε ο Μητσοτάκης το 2018, που στήριξε τη πρώτη Κυριακή Τατούλη και τη δεύτερη Νίκα, που εκλιπαρεί μάταια να τον μαζέψουν πίσω στη Νέα Δημοκρατία, που έχει όλους τους επαγγελματίες δημοτικούς συμβούλους.

Έλεος Δημήτρη Καμπόσο!

Ασχολήσου με τις δικές σου άδειες άνευ αποδοχών, που πήρες όταν ήσουν στην υπηρεσία σου. Πες μας επίσης, πού έδωσες το βιογραφικό σου και έμειναν έκπληκτοι από την κατάρτισή σου, κάνοντάς σε Διευθυντή; Γιατί μόνο η μπουρδολογία, οι συκοφαντίες και τα ψέματα είναι ο τομέας που έχεις πολύ πλούσιο βιογραφικό, Δημήτρη Καμπόσο.

Άσχετε Δημήτρη Καμπόσο, τα Προεδρικά Διατάγματα δεν ψηφίζονται στο Νομαρχιακό Συμβούλιο, ούτε καν στη Βουλή.

Εκδίδονται κατόπιν εισηγήσεως της Κυβέρνησης και  των Υπουργών, από τον εκάστοτε Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Οι ΖΟΕ εφαρμόστηκαν ως εργαλείο περιβαλλοντικής προστασίας και μάλιστα, πλήθος αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας, έχουν εκδοθεί βάσει αυτών και έχουν κριθεί συνταγματικές .

Άσχετε Δημήτρη Καμπόσο, οι ΖΟΕ δεν δύνανται να τροποποιηθούν στο σύνολό τους, αλλά μέσω ΣΧΟΑΠ και ΓΠΣ και πλέον και ΤΠΣ. Μπορούν να γίνουν συγκεκριμένες σημειακές βελτιώσεις . Διότι αν επιχειρηθεί συνολική τροποποίηση ή κατάργησή τους, θα κριθεί αμέσως αντισυνταγματική, λόγω βλάβης στο περιβάλλον.

Το Σχέδιο του Νοτίου Τμήματος θα το τελείωνες σε έναν χρόνο, διανύουμε τον δέκατο και ακόμα μπουρδολογείς. Καλλιεργείς επίσης φρούδες ελπίδες στον κόσμο ότι δεν θα υπάρξει εισφορά σε γη και σε χρήμα, ενώ στην επόμενη φάση οι πολίτες θα δουν τη λυπητερή, όπως προβλέπει ο νόμος.

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών σε έκταση και πληθυσμό είναι η μισή Αργολίδα και εσύ παραδέχεσαι ότι εκδίδει λιγότερες άδειες από το Ναύπλιο, χωρίς να υπολογίζεται η Ερμιονίδα, που έχει δική της υπηρεσία δόμησης, άσχετε καταστροφέα του Δήμου και της πόλης του Άργους.

Δέκα χρόνια Δήμαρχος και η επιχειρηματικότητα στον Δήμο Άργος – Μυκηνών πεθαίνει καθημερινά, ενώ εσύ που δεν κατόρθωσες ούτε ΒΙΟΠΑ να χωροθετήσεις , καμαρώνεις γιατί συμμετέχει ο Δήμος σε Επιτροπή μαζί με το Επιμελητήριο.

Ο εύρωστος οικονομικά Δήμος, που μας λες και κομπάζεις , δεν έχει να πληρώσει για την πολεοδόμηση οικισμών, όπως π.χ. της Δαλαμανάρας και άλλων.

Που πήγαν λοιπόν τα λεφτά Δήμαρχε;

Τα ΚΤΕΛ είναι πράγματι εταιρεία και επιλέγουν ελεύθερα, αλλά τη χρήση και τη νομιμότητα των οικοπέδων τους τη διασφαλίζει ο Δήμος, άσχετε, ειδάλλως δεν θα μιλούσαμε για πόλη, αλλά για καταυλισμό.

Όνειδος είναι να μιλάς εσύ Δημήτρη Καμπόσο για έργα.

Εσύ, που αφάνισες εμπορικά το Άργος με τα έργα και τις ημέρες σου.

Εσύ, που τη μικρή προπονητική πισίνα, που την ξεκίνησες από 650.000€ και την έφτασες 1.250.000€, κοντεύεις να μας την παρουσιάσεις ως Ολυμπιακό Κολυμβητήριο.

Εσύ, που προχθές στη Τρίπολη έκανες ημερίδα για το Σχέδιο Διαχείρισης των Απορριμμάτων, που εναντιώθηκες και κατηγορείς, ενώ και το άχρηστο «εργοστάσιο» ακόμα δεν το έφτιαξες .

Το Μουσικό Σχολείο στη Προσύμνη ιδρύθηκε και λειτούργησε επί Δημαρχίας Μαυρόγιαννη και Νομαρχίας Σωτηρόπουλου και με το συγκινητικό ενδιαφέρον των ομογενών, δεν είναι δικό σου έργο φαντασιόπληκτε!  Εσύ, το μόνο που κατάφερες είναι ,με τις τραγικές καθυστερήσεις σου να χάσεις το προηγούμενο ΕΣΠΑ και να είμαστε έτσι η τελευταία Περιφερειακή Ενότητα στην Πελοπόννησο που θα αποκτήσει Σύγχρονο Μουσικό Σχολείο.  Στην υπόλοιπη Πελοπόννησο φτιάχτηκαν και λειτουργούν ήδη τέσσερα νέα Μουσικά Σχολεία. Ας είναι λοιπόν καλά ο Τατούλης που το έσωσε.

Εσύ, που υπερηφανεύεσαι για το έργο στους πεζόδρομους, που αφού έχασες τα λεφτά για το open mall με τα οποία θα το έκανες τζάμπα,  δημιουργείς ένα ακόμα τερατούργημα χωρίς πράσινο.

Εσύ, που κομπάζεις γιατί κατάφερες τη φθηνότερη μορφή ενέργειας στον σύγχρονο κόσμο να την στείλεις στα όρη και στα βουνά. Τα μεγαλύτερα γεωπολιτικά ζητήματα παγκοσμίως εδράζουν από τα κοιτάσματα και τους αγωγούς φυσικού αερίου και εσύ, άσχετε Δημήτρη Καμπόσο, το εξόρκισες στα όρη και στα βουνά, ακούγοντας λίγους πολιτικούς σου φίλους, που τους έκοβε τα χωράφια τους.

Επειδή νομίζεις ότι με την ψευτοαγριάδα σου και τις «σκουξιές» θα σε φοβηθούμε, είσαι γελασμένος.

Θα έχεις αντιπολίτευση που θα σε ελέγχει καθημερινά και βασανιστικά.

Προσπάθησε να το συνηθίσεις νωρίς.

ΥΓ.1. Σου δηλώνω ότι εγώ δεν πρόκειται ποτέ να ζητήσω να προσληφθώ ως συνεργάτης σου, όπως ο άλλοτε επικεφαλής συνδυασμού αντιπολίτευσης στο Δήμο Άργους – Μυκηνών. Ο Θεός να με φυλάξει από τέτοιο κατήφορο.

ΥΓ.2. Όσο για το έργο μου ως εκλεγμένος Αντιπεριφερειάρχης, άσχετε Δημήτρη Καμπόσο, ο λαός το επιβράβευσε δύο φορές και την δεύτερη και με την στήριξή σου. Την ίδια παράταξη στηρίζαμε στην Περιφέρεια. Στις τελευταίες εκλογές βέβαια, έκανες την κωλοτούμπα την δεύτερη Κυριακή, πούλησες τον Τατούλη, που σου έβαλε και 4-5 άτομα στο ψηφοδέλτιο και στήριξες Νίκα, για να σε μαζέψουν πίσω στη Νέα Δημοκρατία, αλλά τη πάτησες και δεν σε πήραν πίσω. Ίσως και να έφταιξε που το Άργος και την δεύτερη Κυριακή έβγαλε πάλι πρώτο τον Τατούλη και ξέρεις από ποιους στηρίχτηκε.

ΥΓ.3. Από ό,τι ψιθυρίζουν τα ακριβοπληρωμένα παπαγαλάκια σου, θέλεις να κάνεις και άλλη κωλοτούμπα και να κατέβεις για Περιφερειάρχης ενάντια στο Νίκα, που στήριξες τη δεύτερη Κυριακή.  Δε σου φτάνει το Άργος , θέλεις να κάψεις και την Πελοπόννησο, σύγχρονε  Ιμπραήμ.

ΥΓ.4. Το χειρότερο όμως που έχεις κάνει σε αυτή την ιστορική πόλη, είναι αυτό που περιέγραψε σε 9 λέξεις σε ομιλία του στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης το 2017 ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Κάποιοι έκαναν το ψέμα καριέρα και τον διχασμό επάγγελμα…».