ΑθλητισμόςΑρχείο

Η Κοιλάδα σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή Αργολίδας και ετοιμάζεται για νέες προκλήσεις

Μια ξεχωριστή στιγμή έζησαν το βράδυ του Σαββάτου παίκτες, τεχνικό επιτελείο, παράγοντες και φίλοι της Κορωνίδας Κοιλάδας, όπου σήκωσαν την κούπα του πρωταθλητή Αργολίδας που σημαίνει παράλληλα και την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η νταμπλούχος φέτος Κοιλάδα γιορτάζει μία ιστορική κατάκτηση τροπαίου, έχοντας μπροστά της τη μεγαλύτερη ως τώρα πρόκληση στην ιστορία του συλλόγου, που είναι η συμμετοχή σε μία επαγγελματική κατηγορία.

Πριν από την απονομή του κυπέλλου διεξήχθη ολιγόλεπτος αγώνας των τμημάτων υποδομής, ενώ ακολούθησαν βραβεύσεις όσως βοήθησαν την ομάδα να φθάσει εκεί που έφθασε.

Εκτός από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη, απονομές έκαναν ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, ο περιφερειακός σύμβουλος Αναστάσιος Γανώσης, ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, ο πρόεδρος της κοινότητας Κοιλάδας Σταύρος Μπασακιώτης, κ.α.

Το κύπελλο του πρωταθλητή σήκωσε ο Παναγιώτης Μέγας μέσα σε μία πανηγυρική ατμόσφαιρα, με τα πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον Κοιλαδιώτικο ουρανό.

Ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Τσιρτσίκος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους στήριξαν την ομάδα, αφιερώνοντας το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Οικογένεια Λιβανού για την διαχρονική τους στήριξη στον σύλλογο.