ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Σιδέρης: Σωστά έπραξε ο Νίκας και ανέβαλε το θέμα για την Επαρχιακή Οδό προς Κιβέρι

Με δήλωσή του, ο περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης αναφέρεται σε ψιθύρους που ακούστηκαν σχετικά με την αναβολή θέματος που αφορούσε την πορεία της Περιβαλλοντικής Μελέτης για τη βελτίωση της επαρχιακής οδού Ν. 27 προς Κιβέρι και την πεζογέφυρα Κιβερίου.

Όπως σημειώνει:

«Σχετικά με τα όσα ακούστηκαν μετά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την αναβολή του 10ου θέματος της ημερήσιας διάταξης έχω να δηλώσω τα εξής:

Πολύ σωστά ο Περιφερειάρχης κ. Νίκας δέχτηκε να αναβληθεί το δέκατο θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο τη Δευτέρα 20 Ιουλίου που αφορούσε την πορεία της Περιβαλλοντικής μελέτης για τη βελτίωση της επαρχιακής οδού Ν. 27 προς Κιβέρι και την πεζογέφυρα Κιβερίου προκειμένου να ενημερωθούμε, διότι σε ερωτήσεις που θέσαμε στους Περιφερειακούς Συμβούλους για την πορεία της περιβαλλοντικής μελέτης, έδειξαν πλήρη άγνοια περί του θέματος.

Ζητήσαμε να ενημερωθούμε πλήρως πότε θα έχουμε την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων, τι γίνεται με τις απαλλοτριώσεις προκειμένου να δημοπρατηθεί το έργο. Αν αυτά γίνουν άμεσα θα πρέπει να προχωρήσουμε στη δημοπράτηση του έργου.

Εάν υπάρχουν λόγοι καθυστέρησης τότε θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα σε άλλο έργο (Συντήρηση Εθνικής οδού Ν. 7 Άργος – Κουτσοπόδι) με τη δέσμευση όμως της Περιφερειακής Αρχής ότι το έργο στο Κιβέρι θα πραγματοποιηθεί αμέσως μόλις θα ολοκληρωθούν οι παραπάνω εκκρεμότητες, γιατί όπως μας διαβεβαίωσαν υπάρχουν χρήματα από το ΠΔΕ στον κωδικό.

Αυτά όλα προς αποκατάσταση της αλήθειας διότι υπάρχουν ψίθυροι που εκθέτουν τον Περιφερειάρχη κ. Νίκα που δέχτηκε την αναβολή του θέματος και συγκεκριμένα από περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε Αργολίδας».